top of page

Håndanalyse

Uanset hvilken en af disse behandlinger, der tiltaler dig, skal du forinden sessionen have taget et håndprint sådan, at Helene kan forberede sessionen (60. min inkl. i prisen). Du kan enten afhente et håndprintekit i La Jolie, eller få det tilsendt med posten.

Helene tilbyder 15% studierabat på alle behandlinger

1 : 1 session

60 min / 1200,-

Hvis du ønsker at blive klogere på dine potentialer, blokeringer og dit livsformål, er håndanalysen et vidunderligt redskab.

 

En håndanalyse forudser ikke fremtid, men fortæller om vores formål, potentiale og gaver her på jorden. Det er et fantastisk værktøj som er utrolig nøjagtig, da hånden altid er tydelig omkring hvor vi er lige nu i vores liv. Hånden har mange lag - nogle lag har vi livet igennem, mens andre er foranderlige.

Analysen af håndprintet vil være fortaget forinden, så fokus kan være på, hvad der er mest present i dit liv netop nu. Desuden vil vi kigge på dine gaver, potentialer og dit livsformål.

 

 

En hånd har mange lag, facetter og mange ting at fortælle os. Hånden er i konstant forandring, og vi vil tage nye print hver gang vi ses. I et mentorforløb vil du modtage modeller og tegninger for hver gang vi mødes, der kan understøtte dig i din proces i livet, samt gøre dig klogere på din livsskole, livslektion og gavemærker. I et mentorforløb tager vi os tiden til at arbejde mod dit fulde potentiale, og håndanalysen bliver et redskab, der kan bringe dig videre mod dine mål og drømme for livet. 

Vi vil hver gang vi mødes tage et nyt print, og dermed se fremgangen i hånden og de forandringer, der vil opstå når vi arbejder. 

 

Vi vil altså igennem et mentorforløb afklare alle de største temaer i din hånd: 

- Livsformål-model

- Livslektion-model (den store lektie vi skal lære)

- Livsskole-model (måden vi indgår i relationer på) 

- Gavemærke-modeller (mærker der dukker op i hænderne og peger på potentialer og muligheder. Nogle beholder man hele livet mens andre forsvinder igen) 

 

 

                                                     

 

Det at kende hinanden godt er et godt udgangspunkt for at vælge denne session, men hvis I ikke gør, så vil I komme til det! 

I vil hver især få læst jeres hånd og defineret jeres fælles livsformål. Det er en sjov session, og et kærligt rum at træde ind i, hvor I kan hjælpe hinanden med at opnå jeres dybeste potentialer. 

Hvis I er et kærestepar, eller i et forhold med udfordringer, kan denne session også være en måde for jer at spejle jer i hinanden på, og blive klogere på hinandens udgangspunkter i forholdet - noget, som kan hjælpe jer til at blive tættere forbundet og skabe klarhed i det, der nogle gange kan være svært at få sat ord på.

4 x 60 min / 4500,-

60 min / 1700,-

Veninde/parsessioner/Gruppesessioner

Mentorforløb

IMG_9430.jpeg

Take a Closer Look

bottom of page