Brow Lift

Brow Lift - inkl. farvning og retning

Ved denne behandling laver vi både et brow lift, en farvning af dine bryn samt en tilretning.  Sammen finder vi frem til det udtryk, du ønsker og som klæder dit ansigt.

595,-

Brow Lift - uden farvning og retning

Denne behandling er et brow lift uden farvning og tilretning af dine bryn. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af et brow lift anbefaler vi vores anden brow lift behandling , hvor farve og retning er inkluderet.

495,- 

Hvad er et Browlift?

Browlift er en behandling hvor vi manipulerer brynet i den retning vi ønsker. Normalt vokser brynet  i forskellige retninger, stritter eller er nedadgående. Men efter denne behandling får vi et mere ensartet look. 

Denne behandling er derfor egnet til alle bryntyper. For dem der ønsker volumen men også for dem, der ønsker at glatte hårene ud, få fyldigere og mere symmetriske bryn. Browliftet tager ca. 30-45 min og kan kombineres med andre slags behandlinger, såsom lashlift.

Hvad skal du være opmærksom på inden dit browlift?

Vi kigger altid på dine bryn inden behandlingen og vurderer sammen med dig, hvilken form, farve og lift der vil klæde dig.

 

Tag gerne en podcast eller lydbog med som du kan lytte til, imens du bliver forkælet.
 

Hvad skal du være opmærksom på efter dit browlift?

Efter et browlift, er brynene stadig modtagelige for forandring i 24 timer efter behandlingen. Det betyder, at du i det første døgn skal passe ekstra godt på dine bryn. Undgå derfor at:

 

  • dyrke motion, der giver for meget sved på panden

  • få vand på dine bryn 

  • benytte øjenmakeup og makeup-fjerner

  • bruge olie


Efter 24 timer kan du gøre som du plejer. Vi anbefaler, at du  dagligt anvender en fugtgivende bryn conditioner til dine vipper. Det er et plejeprodukt og må ikke forveksles med en serum. En serum får brynene til at blive mere fyldige, hvor en conditioner giver fugt og plejer hårene. Du kan købe begge produkter og få vejledning hos La Jolie.

Browliftet holder mellem 6-8 uger og vi anbefaler et nyt løft hver 6. uge, alt afhængigt af dine brynstruktur, din naturlige vækst og cyklus. 

Undgå gerne at plukke dine bryn imellem behandlinger og overlad det helt til os. 

Hvilke produkter anvender vi?

Vi anvender to produktserier i La Jolie så der både findes et produkt til sensitiv hud og fine hår samt og et til grovere bryn. Begge er styrkende for brynhårene og gør dem lydige, silkebløde og nærende både under behandlingen og efter.  Det ene produkt er en revolutionerende behandling, med en helt særlig evne til at gøre hårene nærede. Dette er bl.a. grundet et højt indhold af glycerin og forskellige olier. Macadamiaolie der nærer, fugter og omstrukturerer håret uden at tynge det. Arganolie, der reparerer håret. Mandelolie, der gør håret blødt og skinnende. Morgenfrueekstrakt, som virker beroligende på huden og kamilleblomst, som har en kraftig anti-inflammatorisk virkning. Da hårene forbliver bløde og elastiske under hele stylingen, giver det mulighed for, at gennemgå hvert hår og skabe en perfekt præcis form, selv på steder, der kræver særlig opmærksomhed. Det andet produkt er et økologisk og vegansk produkt, der særligt bruges til fine og sensitive bryn. Det er af en helt ny teknologi, som blødgører hårets protein, for at ændre dets form eller retning, men helt uden at udtørre eller kemisk overbelaste det. Det er derimod styrkende og genopbyggende. 

Behandler
Kristina
Iben