top of page

Brow Lift

Brow Lift - med både farvning og retning

Ved denne behandling laver vi både et brow lift, en farvning af dine bryn samt en tilretning.  Sammen finder vi frem til det udtryk, du ønsker og som klæder dit ansigt.

595,-

Brow Lift - uden farvning og inkl. retning

Denne behandling er et brow lift uden farvning og tilretning af dine bryn. Hvis du ønsker at få mest muligt ud af et brow lift anbefaler vi vores anden brow lift behandling , hvor farve og retning er inkluderet.

495,- 

Hvad er et brow lift?

Brow lift er en behandling, hvor vi manipulerer brynet i den retning vi ønsker. Normalt vokser brynet i forskellige retninger, stritter eller er nedadgående. Men efter denne behandling, får du et mere ensartet look. 

Denne behandling er derfor egnet til alle bryntyper. For dem der ønsker volumen men også for dem, der ønsker at glatte hårene ud, få fyldigere og mere symmetriske bryn. Brow liftet tager ca. 30-45 min og kan kombineres med andre slags behandlinger, såsom lash lift.

Hvad skal du være opmærksom på inden dit brow lift?

Vi kigger altid på dine bryn inden behandlingen og vurderer sammen med dig, hvilken form, farve og lift der vil klæde dig.

 

Tag gerne en podcast eller lydbog med som du kan lytte til, imens du bliver forkælet.
 

Hvad skal du være opmærksom på efter dit brow lift?

Efter et brow lift, er brynene stadig modtagelige for forandring i 24 timer. Det betyder, at du i det første døgn skal passe ekstra godt på dine bryn.

Undgå derfor at:

 

  • dyrke motion, der giver for meget sved på panden

  • få vand på dine bryn 

  • benytte øjenmakeup og makeup-fjerner

  • bruge olie


Efter 24 timer kan du gøre som du plejer. Vi anbefaler, at du dagligt anvender en fugtgivende brynconditioner til dine bryn. Det er et plejeprodukt og må ikke forveksles med en vækstserum. En vækstserum får brynene til at blive mere fyldige, hvor en conditioner giver fugt og plejer hårene. Du kan købe begge produkter og få vejledning hos os i La Jolie.

Brow liftet holder mellem 6-8 uger og vi anbefaler en ny behandling hver 6. uge, alt afhængigt af dine brynstruktur, din naturlige vækst og cyklus. 

Undgå gerne at plukke dine bryn imellem behandlinger og overlad det helt til os. 

Hvilke produkter anvender vi?

Vi anvender to produktserier i La Jolie, så der både findes et produkt til sensitiv hud og fine hår samt et til grovere bryn. Begge er styrkende for brynhårene og gør dem lydige, silkebløde og nærede både under behandlingen og efter.  Det ene produkt er en revolutionerende behandling, med en helt særlig evne til at nærer hårene. Dette er bl.a. grundet et højt indhold af glycerin og forskellige olier. Macadamiaolie der nærer, fugter og omstrukturerer håret uden at tynge det. Arganolie, der reparerer håret. Mandelolie, der gør håret blødt og skinnende. Morgenfrueekstrakt, som virker beroligende på huden og kamilleblomst, som har en kraftig anti-inflammatorisk virkning. Da hårene forbliver bløde og elastiske under hele stylingen, giver det mulighed for, at gennemgå hvert hår og skabe en perfekt præcis form, selv på steder der kræver særlig opmærksomhed. Det andet produkt er et økologisk og vegansk produkt, der særligt bruges til fine og sensitive bryn. Det er en helt ny teknologi, som blødgør hårets protein, for at ændre dets form eller retning, men helt uden at udtørre eller kemisk overbelaste det. Det er derimod styrkende og genopbyggende. 

Behandler

Det vil være enten Kristina der tager imod dig ved booking af et Brow Lift. 

DSC02819-1.jpg
dsc_7631_edited.jpg
bottom of page