top of page

Vipper & Bryn

Farvning af bryn

Den rette nuance for farvningen vælges ud fra din hudtone, øjenfarve og hårfarve, så den matcher netop dit ansigt. Mange vælger at få farvet brynene et par toner mørkere, end de er fra naturens side, så de fremstår tættere og rammer ansigtet flot ind.  

190,-

Farvning af bryn inkl. retning
Her bliver dine vipper og bryn farvet udfra de farver, som matcher dit udseende og ønsker. Brynene bliver enten rettet alene med pincet eller med voks hvortil de vil blive efterset med pincet.

290,-

495,-

Hennafarvning af bryn

Dine bryn farves med en semipermanent henna, der er udviklet specifikt til farve af bryn. Både brynhår og huden bagved hårene farves, hvilket efterlader et mere tæt og farvet udtryk end ved brug af traditionel brynfarve. Behandlingen har derudover en plejende effekt på brynhårene og resultatet holder 5-10 dage på huden samt 4-5 uger på selve brynhårene.   Der benyttes udelukkende EU-godkendte hennafarver hvori indholdet af PPD er så langt under det tilladte, at der ikke er risiko for allergiske reaktioner.   OBS! Hennafarve kan ikke benyttes i kombination med et browlift da de to behandlinger kan modarbejde hinanden.   ​ Ønsker man det mest holdbare resultat muligt af henna farven, skal det have lov at trække fuld tid, hvor brynene da vil virke mørkere de første 24-48 timer. Det kan derfor anbefales, at lægge din tid 2-3 dage før et event.

Farvning af vipper og bryn inkl. retning af bryn
Den rette nuance for farvningen vælges ud fra din hudtone, øjenfarve og hårfarve, så den matcher netop dit ansigt. Mange vælger at få farvet brynene og vipperne et par toner mørkere, end de er fra naturens side, så de fremstår tættere og rammer ansigtet flot ind. Brynene rettes med pincet eller voks, afhængigt af dine bryns facon og struktur. 

390,-

Retning af bryn

Brynene rettes med pincet eller voks afhængigt af dine bryns facon og struktur. 

190,-

Farvning af vipper
Vipperne farves typisk sorte eller mørkebrune afhængigt af dine ønsker, og forbliver farvede i 3-4 uger.  

180,-

Hvad skal du være opmærksom på, inden behandlingen?
 

Når du møder op til behandlingen skal dine vipper helst være helt fri for mascara og øjenmakeup. Vi vil nemlig gerne undgå at røre øjenområdet, så meget som muligt og det kan samtidig give farvningerne en kortere holdbarhed, hvis vi skal rense lige inden behandlingen.

Vi kigger altid på dine bryn og vipper inden behandlingen og vurderer hvad dine vipper har brug for og hvilken farve der vil klæde dig.

Hvad du skal du være opmærksom på, efter behandlingen?

Vi anbefaler, at du dagligt anvender en fugtgivende bryn- og vippe conditioner til dine vipper. Det er et plejeprodukt og må ikke forveksles med en serum. En serum får bryn og vipper til at blive mere fyldige, hvor en conditioner giver fugt og plejer hårene. Du kan købe begge produkter og få vejledning hos La Jolie.

 

Undgå gerne at plukke dine bryn imellem behandlinger og overlad det til os. 

Behandler
Det vil være enten Kristina der tager imod dig

DSC02819-1.jpg
dsc_7631_edited.jpg
bottom of page