Jeg hedder Kristina, og er 33 år gammel. For fire år siden købte jeg lokalerne på Tullinsgade, med ideen om at skabe et kvindeunivers.

 

I La Jolie tilbyder jeg kosmetiske behandlinger og jeg har de seneste 10 år løbende efteruddannet mig i beauty behandlinger og teknikker. For mig er det vigtigt at følge med i den nyeste udvikling og beauty trends, med fokus på at benytte bæredygtige og "grønne" produkter i mine behandlinger.

Jeg sætter en ære i at forskønne det, du har fået fra naturens side. Jeg vil altid fremhæve det der er unikt ved dig og det kan jeg kun ved at tage udgangspunkt i dig og kun dig. Derfor finder vi sammen ud af, hvad du ønsker og derved får du en behandling, der er skræddersyet til netop dig. 

Ingen mennesker er ens og derfor er ingen af mine behandlinger ens. 

Kristina Indehaver La Jolie

Kristina

Negleteknikker

Vippetekniker

Brynstylist

Jeg hedder Iben og er 37 somre. Jeg startede i La Jolie i 2022 og er uendeligt glad for at være en del af universet.

Jeg fungerer som beautybehandler i salonen og udfører både bryn-og vippebehandlinger samt neglebehandlinger.

Det er vigtigt for mig, at du er tilfreds med dit resultat og at du får en god oplevelse hos os. 

Jeg er perfektionistisk og meget omhyggelig i mit arbejde. Nogen vil kalde mig lidt af en hyggerøv, da jeg hellere vil bruge 10 minutter ekstra på, at give dig en special oplevelse. 

Stefanie hos La Jolie

Stefanie

Ansigtsbehandler

Iben hos La Jolie

Iben

Negleteknikker

Vippetekniker

Brynstylist

Mit navn er Stefanie de Souza, jeg er 38 år gammel og jeg er ansigtsbehandler hos La Jolie. Jeg har i mange år haft en stor interesse for kroppen og det holistiske menneske. Vores ansigt finder jeg særligt spændende, da det er vores vindue til omverdenen. Det er helt essentielt for vores kommunikation og forståelse for hvad vi tænker og føler.

Jeg er uddannet indenfor Japansk Cosmo Lifting, der er en kombination af ansigtsmassage og reflex terapi. Her går vi dybere ned i akupressur punkter, der forbinder ansigtet med hele kroppen. 

Eftersom jeg har arbejdet som selvstændig guldsmed i godt 10 år, har jeg en særlig respekt og kærlighed for håndværk. Jeg ser ansigtsmassagen som et fantastisk redskab, hvilket jeg nyder at nørde og hele tiden dykke dybere ned i. 

Jeg nyder at møde nye ansigter, mærke huden og linjer samt se udviklingen og processen for hver behandling. Jeg bruger kun økologiske og helst dansk produceret produkter i mine behandlinger, da jeg som selvstændig finder det  vigtigt at støtte lokalt og bæredygtigt.

La Jolie ville ikke være kvindeunivers uden alle de andre damer der er med på teamet. Udover os, kan der være andre ansigter som tilbyder behandlinger deltid, hvis du er nysgerrig på dem, kan du se dem på La Jolie´s instagram og booke via vores booking system


Vi glæder os til at tage kærligt imod dig.
 

Kærlig hilsen
Kristina, Iben & Stefanie