top of page

Hvem møder du hos 

LaJolielogoNoBG_edited.png
Kristina behandler hos La Jolie

Kristina

Negletekniker

Vippetekniker

Brynstylist

Mit navn er Stefanie, jeg er 38 år gammel og jeg er ansigtsbehandler hos La Jolie. Jeg har i mange år haft en stor interesse for kroppen og det holistiske menneske. Vores ansigt finder jeg særligt spændende, da det er vores vindue til omverdenen. 

Jeg er uddannet indenfor Japansk Cosmo Lifting, der er en kombination af ansigtsmassage og reflexterapi. Her går vi dybere ned i akupressurpunkter, der forbinder ansigtet med hele kroppen. 

Eftersom jeg har arbejdet som selvstændig guldsmed i godt 10 år, har jeg en særlig respekt og kærlighed for håndværk. Jeg ser ansigtsmassagen som et fantastisk redskab, hvilket jeg nyder at nørde og hele tiden dykke dybere ned i. 

Jeg nyder at møde nye ansigter, mærke huden og de individuelle linjer. Særligt at se udviklingen og processen, for hver behandling. Jeg bruger kun økologiske og helst danskproducerede produkter i mine behandlinger, da jeg finder det vigtigt, at støtte lokalt og bæredygtigt.

Jeg hedder Kristina og er 33 år gammel. Jeg er indehaver af La Jolie, hvor jeg tilbyder beauty behandlinger. Jeg har de seneste 10 år, løbende efteruddannet mig i nye teknikker ud fra beauty udviklingen og trends. Jeg har altid fokus på, at udvælge og benytte bæredygtige produkter i mine behandlinger.

Jeg sætter en ære i forskønne det at du har fået fra naturens side og jeg vil altid fremhæve det, der er unikt ved dig. Det betyder at du får et look der ikke alene er baseret på tendenser og popularitet, men er skræddersyet til hvad der klæder dig.

 

Jeg elsker arbejdet i, at ingen mennesker er ens og derfor er ingen af mine behandlinger ens.  

Stefanie behandler hos La Jolie

Stefanie

Ansigtsbehandler

Luna behandler hos La Jolie

Luna

Akupunktør og kropsbehandler

Holistisk parterapeut

Ansigtslæser

Mit navn er Luna og jeg er 36 år gammel. Jeg er startet som kropsbehandler, ansigtslæser, mentor og parterapeut i La Jolie i sommeren 2022.

Mit livsformål og det jeg tilbyder i alle mine sessioner og behandlinger er, at få mennesker til at føle sig trygge og frie, til at leve det liv de vil have. At give mennesker nøglen til, at tage poweren hjem, ved at vende livets traumer og minusser, til de smukkeste potentialer og plusser. 

 

Jeg ser alt som energi. Vores sjæl, sind og krop. Når du forstår at vende energien og bliver bevidst om måden den bevæger sig i dig, igennem både kroppen og sindet, så bliver du meget powerfuld og du er fri.

 

Jeg har i 10 år arbejdet som sygeplejerske med dybt traumatiseret mennesker på Vesterbros stofscene og har altid være draget af de strategier vi mennesker bruger, når livet gør for ondt. Jeg har løbende efteruddannet mig som akupunktør, NADA, parterapeut og ansigtslæser, fordi jeg er så vanvittig nysgerrig på mennesker som enhed. 

 

Jeg arbejder med kroppen, sindet og sjælen samlet i alle mine behandlinger, 1.1 sessioner og parforløb. Jeg har i de sidste 14 år samlet en masse fantastiske værktøjer til dette. Jeg er så klar på at dele det med alle jer.

Mit navn er Natalie, jeg er 32 år og jeg er kropsbehandler i La Jolie. Jeg har altid haft en stor interesse for kroppen og nørder især mind/body connections.

Jeg er i konstant udvikling og lærer hele tiden nye teknikker, som jeg tager til mig. På den måde har jeg udviklet min egen teknik, som jeg tilpasser det enkelte menneske. Dette betyder, at mine behandlinger ikke altid er ens.

Min passion for kroppen udtrykker sig også i den kunst jeg laver. Jeg elsker at bruge mine hænder og ender ofte ud i at lade penslerne ligge. Jeg har i mange år malet og tegnet og senere hen også lavet skulpturer og garnkunst. Udover at massere og male, studerer jeg også til somatisk sexolog.

Nathali.jpeg

Natalie

KropsbehandlerVi glæder os til at tage kærligt imod dig.
 

Kærlig hilsen
Kristina, Stefanie, Luna & Natalie

bottom of page