top of page

Neglebehandlinger - Gel polish

Grafisk nail art

125,-

Denne type nail art er til dig, som ønsker at få lavet prikker, forskellige farver, chrome eller en halv negl i en anden farve.  Hvis du har spørgsmål til denne behandling eller et bestemt udseende nail art, kontakt os på Instagram eller på info@lajolie.dk

 Mini manicure + gel polish

425,- 

Ved en mini manicure er fokus på negle og neglebånd som plejes og ordnes som klargøring til at påføre gel polish. Dette er nødvendigt, for det bedste resultat og en bedre holdbarhed.

Mini pedicure + gel polish

460,- 

Ved en mini pedicure er fokus på negle og neglebånd som plejes og ordnes som klargøring til at påføre gel polish. Dette er nødvendigt, for det bedste resultat og en bedre holdbarhed. 

Gel polish - Aftagning

95,-

Aftagning i kombination med ny behandling

Gel polish - Aftagning

199,-

Aftagning uden ny behandling eller med gel polish fra anden klinik

Neglebehandlinger - Gel forstærkning

Gel forstærkning af egne negle

299,-

Dine negle forstærkes med en hærdende gel. Denne behandling er optimal, hvis du ønsker længere negle, som ikke knækker eller bøjer. 

Gel forstærkningen er transparent og uden farve. Ønsker du farve på neglene og/eller nail art med gel polish, skal dette bookes som en tillægsbehandling. 

Gel polish tillægsbehandling til gel forstærkning 

275,-

Dette er en tillægsbehandling til forstærkning af negle med gel polish. 
Ved denne behandling kan du få farvet gel polish ovenpå forstærkningen af dine negle. 

Gel forstærkning - aftagning 

120,-

Hvis du har almindelig gel polish på dine negle, uden forstærkning, skal du i stedet booke behandlingen "Aftagning af gel polish"

Vi vælger det rette produkt med dig, Evo2 eller The Gel Bottle

Vi tilbyder to typer behandlinger. Du skal vælge om du ønsker en gel polish, der er en permanent polish eller en forstærkning, der blot gror på din egen negl. 

Evo2 er en unik gel polish på markedet, da den er 100% fri for de kemikalier, der ellers kan findes i gel og neglelak.
Fraværet af disse kemikalier betyder, at der ikke vil være den typiske lugt, ubehagelige dampe eller  skader på din naturlige negl. Ydermere er produkterne veganske og aldrig testet på dyr. Den er åndbar og fleksibel hvilket betyder, at den bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Den beriger med både vitamin e og a. Den er stærk og langtidsholdbar med en varighed på 3-4 uger.


The Gel Bottle er en styrket gel, der også kan anvendes til forstærkning af neglene. I modsætning til andre produkter, bruges denne direkte på den naturlige negl og gør dem stærkere samt mere fleksible. 
Neglen næres, styrkes og neglevæksten fremmes. Da denne gel er åndbar, kan du anvende negleoile eller en salve, da den lader produkter trænge ind. Der kan tilføjes flere lag, afhængigt af dine negles behov, så uanset om du har svært ved at få dine negle til at vokse, om du bider negle eller de er tilbøjelige til at knække, kan en forstærkning være fantastisk.  

 

Hvad skal du være opmærksom på inden du ankommer?

  • Da der er afsat tid til den specifikke behandling er det vigtigt, at du møder op uden lak på neglene. Har du brug for at få fjernet gel polish, skal der bookes tid til dette.
     

  • Hvis du ønsker forskellige farver eller nail art skal dette bookes som en tillægsbehandling

Hvad skal du være opmærksom på efter behandlingen?

  • Sørg for at fugte dine hænder med negleoile eller salve. Vi sælger flere forskellige, som vi gerne vejleder om. Udover at pleje dine negle og hænder, holdes neglene pænere og behandlingerne vil holde længere. 

Behandler
Du kan booke disse behandlinger hos Iben og Kristina

DSC02343-1.jpg
DSC02819-1.jpg
bottom of page