Neglebehandlinger - Gelpolish

Grafisk Nail art

125,-

Denne type nail art er til dig, som ønsker at få lavet en halv negl i en anden farve, prikker, forskellig farvede negle eller chrome negle. Hvis du har spørgsmål til denne behandling eller et bestemt udseende nailart, kontakt os på Instagram: lajolie.dk eller på info@lajolie.dk

Gelpolish på hænderne 

425,- 

Neglene formes og neglebånd klippes til. Dette er nødvendigt for det bedste resultat og en bedre holdbarhed.

Gelpolish på tæerne

460,- 

Neglene formes og neglebånd klippes til. Dette er nødvendigt for det bedste resultat og en bedre holdbarhed. Der anvendes Evo2 til behandlingen. 

Gelpolish- Aftagning

95,-

Aftagning ved ny behandling

Gelpolish - Aftagning

199,-

Aftagning uden ny behandling eller fra anden klinik

Neglebehandlinger - Gelforstærkning

Gel forstærkning af egne negle - nyt sæt

499,-

Dine negle forstærkes med en hærdende gel, og er især optimal, hvis du ønsker længere negle, som ikke knækker eller bøjer. 

Gel forstærkningen er transparent og uden farve. Ønsker du farve på neglene og/eller nailart med gel polish, skal dette bookes som en tillægsbehandling. 

Gel polish tillægsbehandling til gel forstærkning 

275,-

Dette er en tillægsbehandling til forstærkning af negle med gel. 
Ved denne behandling kan du få farvet gel polish ovenpå forstærkningen af dine negle. 

Gel forstærkning - aftagning 

120,-

Hvis du har almindeligt gel polish på dine negle, uden forstærkning, skal du i stedet booke behandlingen "aftagning af gel polish"

Gel forstærkning af egne negle - opfyldning 

299,-

Denne behandling kan kun bookes op til 3 uger efter din sidste neglebehandling hos La Jolie. Dette gælder både efter sidste opfyldnings-behandling og efter et helt nyt sæt forstærkning.  Ønsker du farve på neglene og/eller nailart med gel polish, skal dette bookes som en tillægsbehandling. 

Vi vælger det rette produkt med dig, Evo2 eller Gelbottle

Vi tilbyder to typer behandlinger. Du skal vælge om du ønsker en gelpolish, der er en permanent polish eller en forstærkning, der blot gror på din egen negl. 

Evo2 er en unik gelpolish på markedet, da den er 100% fri for de kemikalier der ellers kan findes i gel og neglelak.
Fraværet af disse kemikalier betyder, at der er ingen lugt, ubehagelige dampe og skader på din naturlige negl. Ydermere er produkterne veganske og aldrig testet på dyr. Den er åndbar og fleksibel, hvilket betyder, at den bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Den beriger med både vitamin e og a. Den kan dermed bruges af ammende og gravide. Den er stærk og langtidsholdbar med en varighed på 3-4 uger.


The Gelbottle er en styrket gel, der også kan anvendes til forstærkning af neglene. I modsætning til andre produkter, bruges denne direkte på den naturlige negl og gør dem stærkere samt mere fleksible. 
Neglen næres, styrkes og neglevæksten fremmes. Da denne gel er åndbar, kan du anvende negleoile eller en balm, da den modsat andre gel, lader produkter trænge ind og nå neglebunden. Der kan tilføjes flere lag afhængigt af dine negles behov, så uanset om du har svært ved at få dine negle til at vokse, om du bider negle eller de er tilbøjelige til at knække, kan en forstærkning være fantastisk.  

 

Hvad skal du være opmærksom på inden du ankommer?

  • Da der er afsat tid af til den specifikke behandling er det vigtigt, at du møder op uden lak på neglene. Har du brug for at få fjernet gelpolish, skal der bookes tid til dette.
     

  • Hvis du ønsker forskellige farver eller nailart skal dette også books inden, under punktet nailart. 

Hvad skal du være opmærksom på efter behandlingen?

  • Sørg for at fugte dine hænder med negleoiler eller salver. Vi sælger flere forskellige, som du kan høre om. Udover at det plejer dine negle og hænder, så holder det også neglene pænere og det holder længere. 

Behandler
Kristina

Iben