top of page

Lash lift

Lash lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen. Det giver et lift, som er holdbart i op til 8 uger. For et optimalt resultat anbefaler vi et lash lift, hver 6. uge. Behandlingerne er inklusiv en plejende vippekur.

Lash lift uden farvning
Vipperne bukkes og løftes så de fremstår længere og fyldigere, og dermed åbnes dine øjne mere op. 

495,- 

Lash lift med farvning
I denne lash lift behandling laver vi både et lift og farver dine øverste vipper. Dette kan være aktuelt for dig, som ikke selv har mørke vipper og som ønsker et mere synligt resultat. Vipperne farves typisk sorte eller mørkebrune, og forbliver farvede i 3-4 uger. 

595,- 

Plejende vippekur

Vi inkluderer altid en plejende vippekur i vores lash lift behandlinger. Du kan dog vælge den særskilt. Den giver dine vipper en intensiv fugtgivende pleje mellem lash lift behandlingerne eller hvis du blot vil give dine vipper de mest optimale forhold.  Behandlingen genopbygger og styrker hårdtbeskadiget hårfibre med koncentrerede aktive ingredienser, såsom organisk jojobaolie, kamelina frøolie, nigella frøolie og silkeproteiner, der sikrer fugt, genopfyldning, reparation og foryngelse af øjenvipper fra første benyttelse. Behandlingen tilføjer også glans og blødhed.

150,- 

Hvad skal du være opmærksom på inden dit lash lift?
 

  • Når du møder op til behandlingen, skal dine vipper være helt fri for mascara og øjenmakeup. Rester af makeup kan påvirke holdbarheden af vippebukket, og der vil blive brugt tid på at fjerne makeup under behandlingstiden, som ellers kunne blive brugt på lash lift. Jo mindre vi skal gnide på dine vipper, des bedre.

  • Kontaktlinser bedes taget ud under behandlingen, hvis muligt.

  • Undgå helst at indtage koffein kort tid inden behandlingen, da vipperne kan komme til at ryste for meget. 
     

Vi kigger altid på dine vipper inden behandlingen og vurderer, hvad dine vipper har brug for, hvilken farve samt hvilket buk der vil klæde dig.

Tag gerne en podcast eller lydbog med som du kan lytte til imens du bliver forkælet.
 

Hvad skal du være opmærksom på efter dit lash lift?

Efter et lash lift, er vipperne stadig modtagelige for forandring i 24 timer efter behandlingen. Det betyder, at du i det første døgn skal passe ekstra godt på dem.

Undgå derfor at:

 

  • dyrke motion, der giver for meget sved på panden

  • få vand på dine vipper 

  • benytte øjenmakeup og makeup-fjerner

  • bruge olie


Efter 24 timer kan du gøre som du plejer. Vi anbefaler at du dagligt anvender en fugtgivende vippe conditioner til dine vipper. Det er et plejeprodukt og må ikke forveksles med en vækstserum. En vækstserum får vipperne til at blive længere og mere fyldige, hvor en conditioner giver fugt og plejer hårene. Du kan købe begge produkter hos os i La Jolie.

Lash liftet holder 6-8 uger og derfor anbefaler vi en ny behandling indenfor det tidsrum, alt afhængigt af dine vippehårsstruktur, din naturlige vækst og cyklus. Vipperne bliver i den buede form, indtil dit naturlige hår er udskiftet med et nyt og derfor kan det variere fra person til person, hvor ofte et lash lift skal laves. 

Hvordan foregår behandlingen?
 

Et lash lift er et semi-permanent vippebuk, hvor vi får dine naturvipper til at syne længere og mere volumniøse. Uanset om dine egne vipper ikke buer eller om de bukker nedad, så kan vi løfte dem og åbne dine øjne op, så du får et frisk og feminint udseende. 

Behandlingen er ikke skadelig for dine vipper og produkterne der anvendes, indeholder plejende ingredienser, så de har de bedste forudsætninger under og efter behandlingen.
 

Behandlingerne har en varighed mellem 30-60 minutter alt afhængig af, hvilken behandler og vippernes struktur. Et lash lift foregår altid med lukkede øjne og du vil ligge på en blød briks med et tæppe over dig, hvis du har lyst til det.

Behandler

Det vil være enten Kristina der tager imod dig ved booking af et Lash Lift. 

DSC02819-1.jpg
dsc_7631_edited_edited.jpg
bottom of page