top of page

Negle

Alle neglebehandlinger starter med en mini manicure, hvor negle og neglebånd plejes , formes og klargøres, inden behandling. Vi vælger altid en form der passer til dine negle, din dagligdag og selvfølgelig dine ønsker - sammen finder vi den perfekte form til dig. 

Neglebehandlinger

Gelpolish (hænder eller fødder)

460,- 

Gelpolish er til dig der ønsker en semipermanent lak. Det er en stærk og langtidsholbar lak, der giver et ensartet glansfuldt look med en holdbarhed på 2-4 uger, alt afhængig af hvilken belastning neglen udsættes for. Den er åndbar og fleksibel hvilket betyder, at den bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Vælg mellem mange forskellige farver og suppler eventuelt med nailart, som du kan booke ved siden af denne behandling. Vores gelpolish er 100% fri for de kemikalier, der ellers kan findes i gel og neglelak. Fraværet af disse kemikalier betyder, at der ikke vil være den typiske lugt, ubehagelige dampe eller  skader på din naturlige negl. Ydermere er produkterne veganske og aldrig testet på dyr.

Gel forstærkning af egne negle

460,-

Gelforstærkning er til dig der ønsker at forstærke dine egne negle. Dette produkt lægges på dine naturnegle, for at give dem ekstra styrke og mulighed for at vokse sig længere uden at knække. Den er til dig som: - ønsker hjælp til at dine egne negle kan forlænges og gro sig længere. -selv har lange negle men ønsker at give dem forstærkning -ønsker mere ensartet negle, da dette produkt opbygges lag på lag indtil det ønskede look opnåes. ​ Gel forstærkningen er transparent men kan laves i fem forskellige nude nuancer. Ønsker du en anden farve på neglene skal du vælge behandlingen "Gel polish + gel forstærkning". Ønsker du nail art med gel polish, skal dette bookes som en tillægsbehandling.  Det holder i 3-4 uger. Da denne gel er åndbar, kan du anvende negleoile eller en salve, da den lader produkter trænge ind.

Gelpolish + gel forstærkning 

650,-

Dette er til dig der ønsker at kombinere de to ovennævnte behandlinger, gelpolish + gel forstærkning. Ved denne behandling kan du vælge mellem mange forskellige farver gelpolish, som lægges ovenpå forstærkningen af dine negle. Du opnår herved stærkere negle og længere holdbarhed. 

Tillægsbehandlinger

Nail art

135,-

Nail art er til dig, som ønsker at få lavet  eksempelvis prikker, mønstre, tegninger, figurer, forskellige farver, chrome eller en halv negl i en anden farve.  Hvis du er i tvivl om vi kan udføre dine nailart drømme eller ønsker et bestemt udseende så skriv til Kristina på Instagram eller på info@lajolie.dk

Aftagning af gelpolish

95,-

Aftagning i kombination med ny behandling

Aftagning af gelpolish uden behandling

199,-

Aftagning uden ny behandling eller med gel fra anden klinik. Efter aftale vil du få en mini manicure, så du går herfra med nypudset og fine negle. 

Aftagning af gel forstærkning og gelpolish

125,-

Book denne aftagning hvis du har gel forstærkning på, som det eneste produkt eller i sammensætning med gelpolish. 

Hvad skal du være opmærksom på efter behandlingen?

  • Sørg for at fugte dine hænder med negleoile eller salve. Vi sælger flere forskellige, som vi gerne vejleder om. Udover at pleje dine negle og hænder, holdes neglene pænere og behandlingerne vil holde længere. 

Behandler
Du kan booke alle disse behandlinger hos Kristina der har 13 års erfaring på dette område.

Ønsker du blot gel polish på fødderne, kan du booke hos Iben.

Hvad skal du være opmærksom på inden du ankommer?

  • Da der er afsat tid til den specifikke behandling er det vigtigt, at du møder op uden lak på neglene. Har du brug for at få fjernet gel polish, skal der bookes tid til dette.
     

  • Hvis du ønsker forskellige farver eller nail art skal dette bookes som en tillægsbehandling

DSC03009.jpg
DSC02819-1.jpg
bottom of page