top of page

Ansigtsmassage

Décoletté - Dybderens og velvære

I denne behandling har jeg fokus på huden der dækker øverste del af brystet, øverste del af skuldrene samt halsen. Dette område har tendens til at lagre spændinger hos mange.


Behandlingen starter med en let rens af ansigtet. Dernæst vil du få en afslappende og afspændende nakke, hals- og ansigtsmassage som vil opstramme huden og stimulere lymfesystemet.

 

Afslutningsvis vil du blive forkælet med en dybderensende kulmaske og en økologisk salve til ansigtet mens dine arme og hænder bliver masseret.

480,- 

Den 7. himmel - Deluxe massage

Denne behandling er en kombination af décoletté og japansk cosmo lifting. Det betyder 60 minutters dybdegående afspænding af krop og ansigt. 

Jeg masserer og afspænder din hals, nakke og skuldre - et område hvor mange har tendens til at lagre spændinger. 

Herefter vil jeg fokusere på forskellige punkter og zoner i dit ansigt, med dybe tryk og strøg. Dette øger blodcirkulationen, fjerner toksiner og stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin. Rynker mindskes og ansigtet får et sundt udseende fuld af glød og vitalitet. 


Behandlingen afsluttes med en økologisk, udrensende ansigtsmaske samt en nærende og fugtgivende salve.
 

800,-

Hvad skal du være opmærksom på inden behandlingen?
 

Informer mig gerne hvis du er gravid og hvis der er andre særlige forhold du har brug for, at jeg er opmærksom på.

Jeg bruger olieholdige produkter i mine behandlinger der kan påvirke et ny lavet brow- eller lash lift. Det anbefales derfor at der går mindst et døgn mellem disse behandlinger og massagen hos mig.

Behandler
Det vil være Stefanie der tager kærligt imod dig når du booker denne behandling

bottom of page