top of page

Ansigtslæsning

Ansigtslæsning 1

Ansigtet er vores sjælsspejl. Hvert ansigt er et landkort, der fortæller om vores livs op – og nedture, vores talenter og potentialer. Ansigtet fortæller hvor vi har ekstra ressourcer og hvor vi skal rationere det vi har. Det er et meget smukt, givende og sjovt indblik i dig selv. 

 

Ansigtslæsning er en 5000 år gammel teknik, der belyser vores talenter, potentialer og

vende livets nedture til visdom - og et springbræt til dyb transformation og selvkærlighed. Med ansigtslæsning kan du styrke og kickstarte.

 

  • Personlig transformation

  • Traume-arbejde opdage hvilke potentiale der ligger bag hvert traume.

  • Finde ud af hvad du vil i livet, fra dit dybeste kald.  

  • Generelt at forstå dine mønstre og følelser.

  • Giver dig nye strategier i livet.

  • Komme i stærkere kontakt med din intuition.

 

Vigtigst af alt lærer du hvordan du arbejder med den energi der ligger bag alle dine følelser, dine traumer og hvordan du lukker op de steder hvor du er blevet lukket ned.


Du har mulighed for at optage sessionen, så du kan høre den igen senere.

Varighed: 1.5 time

950,-

Ansigtslæsning 2 - Golden Path
 

Efter Ansigtslæsning 1 er overstået, kan jeg tilbyde en dybere læsning, der tager

udgangspunkt i erfaringerne fra ansigtslæsningen. Denne læsning oversættes fra kinesisk som ”The Golden Path.” Her sættes der fokus på ansigtets udvikling fra din barndom, henover lykkelige stunder og traumatiske hændelser. Formålet er igen, at sætte fokus på at vende udfordringer til visdom, men også i højere grad, at give retning i livet og sætte karriere og privatliv i balance. skabe dybere balance og et match i det du tænker og føler med det du gør og viser. 

 

Til denne læsning skal du medbringe:

 

  • 4 billeder fra alderen 0-2 år, 4-8 år, 14-18 år samt fra en betydningsfuld dag i dit liv. 

  • En liste over favorit lege fra 2-5 års alderen og  evt udklædninger (eks. fastelavnskostumer)

  • Dit fulde CV inklusiv eventuelle frivillige jobs og dit første job i livet. 

  • Liste over afdøde forfædres profession og interesser.


Varighed: 1,5 time

950,-

Ansigtslæsning for par

Par ansigtslæsning er en læsning af jeres individuelle ansigter med fokus på forholdet imellem jer. Jeg leder efter modsætninger/ komplementeringer og sætter en samtale i gang hos jer,  som tager udgangspunkt i iagttagelserne, og ikke konflikterne.
 

I lærer mere om jer selv og hinanden, skaber et rum hvor ens personlighedstræk bliver

belyst og vi finder ud af, at snakke om udfordringerne fra et trygt og nysgerrigt sted. I bliver opmærksomme på hinandens følelser og bliver mindet om jeres partners kvaliteter på en rørende måde. Og vigtigst af alt, inviterer denne session til, at I begge bliver set fra jeres dybeste og mest autentiske sted. I inviterer hinanden med ind i jeres dybeste sted og det er det, der gør denne læsning unik. Normalt vil vi nemlig gå igennem det hver for sig, og så fortæller vi vores partner om det efter. Her gør I det sammen.Varighed: 1,5 time

1111,-

Tag Poweren hjem - forløb over 5 gange

Dette forløb er både en kropsbehandling med akupunktur, ansigtslæsning,

natdrømme forståelse og samtaleterapi.

Jeg arbejder ud fra daoistisk menneskesyn, og her er din krop, sjæl og dit sind uadskillelige. Derfor er kropsbehandlinger, meditation og drømmeforståelse også en del af forløbet. Dette er indgangen til at arbejde med det underbevidste. Når terapi er ren samtale, er vi kun mentale og dette kan ikke skabe den dybe transformerende proces alene.

 

Forløbet henvender sig til dig, der gerne vil skabe en mere bevidst hverdag, i stedet for, at lade dit underbevidste styre dine følelser, tanker og handlemønstre. 

 

Lys fødes ud af mørket. Vi dykker  ned og arbejder med  justering af negativ adfærd og prøver at forstå, hvorfor du reagerer, føler og tænker som du gør, selvom det kan være destruktivt. Gradvist opbygger vi positive indre ressourcer, der kan styrke dine relationer i stedet for, at skabe splid med dine nærmeste og i dig selv. 
 

Hovedformålet er at møde dit indre med nysgerrighed og omsorgsfuldt. Når det sker vil du opleve, at der begynder at være et match imellem det du føler, tænker og gør i livet. Dit autentiske jeg, vil tage førertrøjen i hverdagen. Du vil få en skræddersyet værktøjskasse med øvelser, små meditationer og en generel drømme forståelse, som du let kan implementere i din hverdag. 

Varighed: Forløbet strækker sig over 5 gange. Hver behandling varer ca. 1 time og 15

min.

 

Der er mulighed for at betale i 2 rater eller betale 622,- pr gang.

3300 ,-

Behandler

Luna tager imod dig ved booking af en af disse behandlinger 

DSC03254.jpg
bottom of page