top of page

Ansigtslæsning

Ansigtslæsning 1

Ansigtslæsning stammer fra Ming dynastiet og er en 5000 år gammel teknik. Ansigtet er vores sjæls spejl og når vi som mennesker bliver set fra vores dybeste sted, så stråler vi. Hvert ansigt er et unikt landkort, der fortæller om vores op og nedture, vores talenter og potentialer. Ansigtet fortæller, hvor vi har ekstra ressourcer vi kan bruge af og hvor vi skal støttes og passe på det vi har.

Ansigtslæsning er en meget smuk og sjov oplevelse ind i dig selv - en oplevelse du kan bruge resten af livet. Det er det vildeste life hack, når vi forstår at vende alle vores livs minusser til plusser. Derfor går alle min klienter altid opløftet og styrket, ud fra en ansigtslæsning.


Du har mulighed for at optage sessionen, så du kan høre den igen senere.

Varighed: 1.5 time

895,-

Ansigtslæsning 2 - Golden Path
 

Behandlingen er til dig der allerede har været hos mig til Ansigtslæsning 1, og ønsker at dykke dybere ned i dit sjæleunivers. 

Jeg hjælper dig med at finde frem til din livskode- når du kender den og lader den blive dit drive, din passion og din vilje bagved alt hvad du gør, vil der opstå et flow i livet. 

Vi går tilbage til barndommen, kigger på billeder, og ser på hvordan dit ansigt har taget form gennem livet. Vi vender dine livstraumer til potentialer, så du kan høste den power der ligger gemt i disse. Denne ansigtslæsning er med til at give dig en retning i livet, tænde din indre power og gå ad den vej hvor dine potentialer er - så du kan stråle på din livsvej.

Varighed: 1,5 time

895,-

Ansigtslæsning for par

Jeg læser og ser jeres ansigter i forhold til hinanden. Det er meget berigende som par, der ikke ønsker et energetisk parterapi forløb, men ønsker at komme endnu tættere på hinanden. Ansigtslæsning er et unikt værktøj til at tænde jeres indre sjæls lys og se hvor jeres styrker og potentialer ligger. Ansigtet fortæller, hvor I har ekstra ressourcer I kan bruge af og hvor i skal støttes og passe på det I har. Det er en meget smuk og magisk oplevelse, at opleve ens partners lys blive tændt. 
 

Det er en smuk, sjov og dyb måde at blive ved med at være nysgerrig på den kærlighed I har til hinanden samt få øjnene op for, hvor I hver især skal vande kærligheden til jer selv og hinanden, for at se den gro endnu mere.

Varighed: 1,5 time

1111,-

In Spirit mentor

Denne session er til dig der allerede har været hos mig til Ansigtslæsning 1 & 2, og gerne vil åbne endnu mere op for den energi som ansigtslæsningerne har sat i gang. Alt er energi og vi kan vælge at flyde med den eller kæmpe imod den. Når svaret på hvad du vil i livet er vævende eller uklart, sender du en uklar intention. Det du får igen vil derfor også være uklart og sløret. 
 

In Spirit betyder at vores sjæl anfører i livet, og flyder du med den, vil du komme derhen hvor der er fuld flow, frihed, tryghed og masser af kærlighed.

Jeg vil give dig redskaber til at tage poweren hjem. Jeg vil kærligt og bestemt guide dig derhen, hvor dine styrker sidder og du vil opdage hvor i livet din selvkærlighed og omsorg over for dig selv findes.

Vigtigst af alt, vil jeg garantere for, at du ved hvad du vil og du kommer til at vide præcis hvordan du kommer derhen. Det bliver dybt, livstransformerende og sjovt på én gang. Sessionen vil være blandet med kropsbehandlinger, meditation og samtale, alt efter hvor jeg ser at dine behov er.

Varighed: 1,5 time

999,-

Traume session

Lær kunsten i at vende livets traumer til de dybeste potentialer og hent poweren hjem. Vores traumer er en invitation til at komme ind på vores gyldne livsvej. Denne session vil give dig nøglen til, at aktivere dine potentialer og give slip på dit offer, din krænker- eller pleasermentalitet, som er kommet af de traumer du har med dig. Uanset om vores traumer er med stort T eller lille t. Det er ikke vigtigt hvad der skete, det vigtige ligger i hvordan vi rejser os igen og kommer endnu stærkere ud på den anden side. 

Jeg bruger ansigtslæsning fordi det er en præcis og direkte indgang til der, hvor guldet ligger begravet i dig. Alle vores linjer i ansigtet viser, hvor vi har traumer og hvilke følelser vi føler igen og igen. Både de følelser vi forbinder som ”gode” og de "dårlige”. 

 

Kropsbehandlinger kan også være en del af sessionen, for at lade blokeringer slippe i kroppen og mærke den sammenhæng, der er i vores krop og sind. Vi vil også lave meditationer for at forstå, at vi alle sammen har et indre barn og at vores sjæl ikke har nogen alder. Derfor har jeg nogle fantastiske meditationer til at slippe den energi der ukonstruktivt kan fastholde os i vores traumer. De redskaber du får, er for livet og ved aktivt at bruge de teknikker jeg giver dig under sessionen, vil du gradvist blive hurtigere til at vende negativ energi til positiv energi og så vil der ske forandringer. 

Varighed: 1,15 min

999,-

Behandler

Luna tager imod dig ved booking af en af disse behandlinger 

DSC03254.jpg
bottom of page