top of page

Parterapi

Energetisk Parterapi - Forløb

 

Energetisk parterapi er en ny, dyb og legende måde at forstå og være i jeres forhold på. Det er en rejse ind i jer selv og en vej til at forstå din partner. På den måde sætter I jer selv og hinanden fri til at udleve jeres fulde potentiale. I skaber et tryggere, stærkere og større rum til jeres kærlighed.
 

Det er et fantastisk værktøj til konflikter, fordi vi dykker helt ned til jeres grundessens. I får hver især en dyb forståelse overfor den andens handlemønstre. I vil få værktøjer til, at håndtere de konflikter I oplever der gentager sig.  I vil få en helt ny forståelse omkring jeres følelsesliv. Vi ér ikke vores følelser, vi føler dem. Vores fineste opgave er, med lethed at lade vores følelser bevæge sig igennem os, give os hen til følelsen og så kunne give slip på den igen. På den måde kan vi undgå at vores følelser bliver en blokering i vores forhold.

Skyggearbejde, tilknytningsmønstre, kærlighedssprog og maskulin- og feminin polaritet er alle redskaber, der indgår i forløbet. Energetisk parterapi er både en rejse sammen men også en individuel rejse ind i sig selv. Arbejdet starter i os selv men vi øver intimiteten og kærligheden til hinanden i alle sessionerne. 

 

Jeg tilbyder kropsbehandlinger som supplement til energetisk parterapi, for at få bevæget den energi vi har sat i gang og give slip på gamle følelser der sidder fast. Jeg giver derfor 15 % rabat på kropsbehandlinger til alle der indgår i et energetisk parterapiforløb. 

 

Varighed: 1,5 time pr. gang

Forløbet strækker sig over 5 gange

4444,-

Behandler
Det er Luna der vil facilitere forløbet med Jer

image3.jpeg
image0.jpeg
bottom of page