La Ladies

Kristina

  • Negletekniker

  • Vippetekniker

  • Brynstylist

Jeg hedder Kristina, og er 29 år gammel. Udover at være indehaver af La Jolie, er jeg også den som står for de kosmetiske behandlinger i kvindeuniverset. 

Jeg har de seneste 9 år løbende efteruddannet mig i kosmetiske beauty behandlinger, herunder forskønnelse af negle, vipper og bryn. For mig er det vigtigt at følge med i den nyeste udvikling samt de nyeste beauty trends, med særdeles fokus på at benytte bæredygtige og "grønne" produkter i mine behandlinger.

Jeg er desuden La Jolies æstetiske øje. Når du træder ind i kvindeuniverset hos La Jolie, er der tænkt over selv den mindste detalje i forbindelse med indretning, stemning og farver. Det er vigtigt for mig, at du føler dig velkommen og afslappet hos La Jolie.

 

Min sans for æstetik og detaljer smitter også uundgåeligt af i mine behandlinger, hvorfor jeg ikke tillader, at du forlader en behandling utilfreds. Jeg starter altid en behandling med, at vi i samarbejde finder ud af, hvad du ønsker, kombineret med min viden og æstetiske øje.  

Louise

  • Kropsbehandler

  • Healer

  • Sexolog

Jeg hedder Louise og er 34 år gammel. Jeg er kvindeuniversets alternative behandler. Jeg har en baggrund indenfor det socialpædagogiske felt, hvor jeg siden 2009 har arbejdet som kontaktvejleder for voksne med psykiske, fysiske og sociale udfordringer.

 

Derudover er jeg uddannet certificeret sexolog, og har tidligere haft egen praksis. Jeg har mange års professionel erfaring i at arbejde med psykisk sårbare mennesker, hvor jeg primært har arbejdet med ADHD, OCD, stress, angst og svigt, samt de sociale og mentale udfordringer det bringer med sig ind i livet.

Jeg har altid haft en stor interesse for menneskets mentale og psykiske sundhed. Igennem en kombination af forskellige former for kropsbehandlinger, alternative behandlinger og samtaleterapi, har jeg fundet min vej til at støtte og hjælpe dig bedst muligt.

Jeg har desuden stor interesse i at tilegne mig ny viden samt konstant at opdatere og dygtiggøre mig inden for mit felt. I alle mine behandlinger kombinerer jeg det alternative med evidensbaseret viden.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i La Jolie

Helene

  • Håndanalytiker

Jeg hedder Helene Arnfred og jeg er 30 år gammel. Jeg er kvindeuniversets håndanalytiker.

 

For mig er hænderne et uudtømmeligt menu - skønheden, strukturen, dybden og betydningen i hver enkelt hånd og i hver enkelt linje.

Håndanalyse er et værktøj til at finde vores formål i livet, samt at se på, hvad der forhindrer os i at nå derhen.

 

Jeg har tidligere i mit liv arbejdet som innovations- og proceskonsulent, men de senere år er håndanalysen begyndt at. fylde mere og mere i mit liv. Det vigtige for mig har altid været at skabe gode rammer for positiv bevægelse, og dertil er håndanalysen et stærkt redskab.

 

Som håndanalytiker forudser jeg ikke fremtid - der adskiller praksissen sig fra håndlæsning. Det jeg derimod arbejder med, er dine smukke håndprint i blød, og ud fra disse håndprint kan vi se alle de indset detaljer og dybeste lag, der viser dine blokeringer og potentialer netop nu - hænderne ændrer sig nemlig livet igennem.