Kristina

Negleteknikker

Vippeteknikker 

Brynstylist

Jeg er indehaver af La Jolie kvindeuniverset og er tilmed La Jolie's beauty behandler. Jeg har i de sidste ni år løbende efteruddannet mig i beautybehandlinger. Det er for mig en stor prioritet at følge med i den nyeste udvikling inden for beautytrends. Jeg har en kæmpe iværksætter gemt i maven, og det har altid været en drøm at skabe et anderledes kvindeunivers, hvor det æstetiske er en unik oplevelse. Netop i La Jolie mødes muligheden for skønhedsbehandlinger med holistiske alternative behandlinger.


Læs mere om mine behandlinger her.

Lærke

Holistisk kosmetolog

Voksbehandler

Sugarbehandler

Hos mig får du omsorgsfulde, naturlige og effektive ansigtsbehandlinger.  Jeg har en del erfaring med naturlige behandlinger af krop og sjæl. Derudover har jeg suppleret med diverse kurser, herunder bl.a. sugaring, kosmetologiske og holistiske behandlinger. Det primære fokus i mine behandlinger er at give dig komplet ro og tryghed i mine hænder. Sådan får du mest muligt ud af din behandling i min optik. Jeg glæder mig til at tage kærligt imod dig. 
 

Læs mere om mine behandlinger her.

Louise

Healer & Sexolog

Hand Poke Tattovør  

Samtaleterapeut

Jeg er La Jolie's alternative behandler. Jeg har en baggrund som social pædagogisk vejleder og er uddannet sexolog. Hele mit liv har jeg været draget af mødet med og imellem mennesker. I alle mine behandlinger er min tilgang at møde dig lige dér, hvor du er. Jeg tilbyder forskellige alternative behandlinger - alle med en holistisk tilgang og med en jordnær kombination af spiritualitet og den evidensbaserede psykologiske viden. Indre velvære giver ydre skønhed.

 

Læs mere om mine behandlinger her.

La Jolie Kvindeunivers • Tullinsgade 12, 1618 København V
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon