Jeg hedder Kristina, og er 29 år gammel. Udover at være indehaver af La Jolie, er jeg også den som står for de kosmetiske behandlinger i kvindeuniverset. 

Jeg har de seneste 9 år løbende efteruddannet mig i kosmetiske beauty behandlinger, herunder forskønnelse af negle, vipper og bryn. For mig er det vigtigt at følge med i den nyeste udvikling samt de nyeste beauty trends, med særdeles fokus på at benytte bæredygtige og "grønne" produkter i mine behandlinger.

Jeg er desuden La Jolies æstetiske øje. Når du træder ind i kvindeuniverset hos La Jolie, er der tænkt over selv den mindste detalje i forbindelse med indretning, stemning og farver. Det er vigtigt for mig, at du føler dig velkommen og afslappet hos La Jolie.

 

Min sans for æstetik og detaljer smitter også uundgåeligt af i mine behandlinger, hvorfor jeg ikke tillader, at du forlader en behandling utilfreds. Jeg starter altid en behandling med, at vi i samarbejde finder ud af, hvad du ønsker, kombineret med min viden og æstetiske øje.  

Jeg hedder Kristina og er 33 år gammel. For fire år siden købte jeg lokalerne på Tullinsgade, med ideen om at skabe et kvindeunivers

 

I La Jolie tilbyder jeg kosmetiske behandlinger og jeg har de seneste 10 år, løbende efteruddannet mig i beautybehandlinger og teknikker. For mig er det vigtigt, at følge med i den nyeste udvikling og beauty trends, med fokus på, at benytte bæredygtige produkter i mine behandlinger.

Jeg sætter en ære i at forskønne det, du har fået fra naturens side. Jeg vil altid fremhæve det, der er unikt ved dig og det kan jeg kun ved at tage udgangspunkt i dig og kun dig. Derfor finder vi sammen ud af, hvad du ønsker og derved får du en behandling, der er skræddersyet til netop dig. 

Ingen mennesker er ens og derfor er ingen af mine behandlinger ens. 

Jeg hedder Kristina og er 33 år gammel. og er indehaver i La Jolie, hvor jeg tilbyder beauty behandlinger. Jeg har de seneste 10 år, løbende efteruddannet mig i nye teknikker ud fra beauty udviklingen og trends. Jeg har altid fokus på, at udvælge og benytte bæredygtige produkter i mine behandlinger.

Jeg sætter en ære i forskønne det, du har fået fra naturens side og jeg vil altid fremhæve det, der er unikt ved dig. Det betyder at du får et look der ikke alene er baseret på tendenser og popularitet, men er skræddersyet til hvad der klæder dig. Jeg elsker arbejdet i, at ingen mennesker er ens og derfor er ingen af mine behandlinger ens.  

 

For fire år siden blev lokalerne på Tullinsgade købt med en drøm om at skabe et kvindeunivers, vi selv havde manglet, hvor boss ladies kan samles under ét tag. Universet er skabt til at rumme, løfte, forskønne og forkæle kvinder. Vi ved nemlig, at kvinder er kvinder bedst. Vi er en helt unik sammensætning af selvstændige kvinder der byder ind med hver vores kompetencer.

 

Vi ønsker at favne den hele kvinde og hendes skønhed. Deraf navnet La Jolie, som oversat betyder smukke kvinde. Vi ønsker at du skal føle dig set, mødt og velkommen. Netop derfor rummer La Jolie både omsorg, kropspleje, forskønnelse og healing af dit indre.

 

Når du træder ind i La Jolie, håber vi, at du kan mærke det stemningsfulde rum vi har skabt. Her er der kræset for den æstetiske detalje og tænkt over at det for alle, skal være en afslappende, uformel og hjemlig atmosfære.

 

La Jolie er ikke en klassisk skønhedssalon. Udover at vi tilbyder behandlinger, er vi også en butik. Vi sælger beautyprodukter, smykker og kunst, skabt af kvindelige iværksættere. 

 

Vi glæder os til at tage imod dig, til en beautybehandling eller anden selvforkælelse. Hvad end du kommer for at forskønne og forkæle dit indre eller dit ydre.