La Ladies

IMG_5871.JPG

Kristina

  • Negletekniker

  • Vippetekniker

  • Brynstylist

Jeg hedder Kristina, og er 29 år gammel. Udover at være indehaver af La Jolie, er jeg også den som står for de kosmetiske behandlinger i kvindeuniverset. 

Jeg har de seneste 9 år løbende efteruddannet mig i kosmetiske beauty behandlinger, herunder forskønnelse af negle, vipper og bryn. For mig er det vigtigt at følge med i den nyeste udvikling samt de nyeste beauty trends, med særdeles fokus på at benytte bæredygtige og "grønne" produkter i mine behandlinger.

Jeg er desuden La Jolies æstetiske øje. Når du træder ind i kvindeuniverset hos La Jolie, er der tænkt over selv den mindste detalje i forbindelse med indretning, stemning og farver. Det er vigtigt for mig, at du føler dig velkommen og afslappet hos La Jolie.

 

Min sans for æstetik og detaljer smitter også uundgåeligt af i mine behandlinger, hvorfor jeg ikke tillader, at du forlader en behandling utilfreds. Jeg starter altid en behandling med, at vi i samarbejde finder ud af, hvad du ønsker, kombineret med min viden og æstetiske øje.  

image0.jpeg

Mathilde

  • Negletekniker

  • Vippetekniker

  • Brynstylist

Jeg hedder Mathilde og jeg er 21 år gammel. Jeg er la Jolie’s nyeste beauty behandler og tilbyder extensions, lash/brow lift, samt farve af bryn og vipper.

 

Jeg elsker at lave vippe/bryn behandlinger, ikke mindst pga håndværket, men fordi jeg elsker det behandlingerne gør ved folk når de rejser sig op fra min briks. Min briks er ikke bare et objekt til behandling - det er et sted, hvor kunder kan slappe af, grine, ytre frustrationer og slippe lidt væk fra hverdagens stress og jag. Man kan være helt sikker på, at jeg yder den bedste behandling og altid vil have dig og din vision omkring behandlingen i fokus. 

 

Selv sætter jeg stor pris på det naturlige look. Jeg synes charmen i skønheds behandlinger ligger i, at man skal tænke “flotte bryn/vipper” fremfor “hun har fået lavet bryn/vipper”. Det er også dette som min virksomhed, vippebiksen er bygget på, og jeg glæder mig til at føre det videre i La Jolie. 

 

Jeg er tidligere lærerstuderende, men da mit eget firma Vippebiksen tog fart mærkede jeg hvor min passion virkelig lå. Den lå i at tilbyde behandlinger til kvinder.