Noell Crystals

Olier

Noells olier er baseret på æteriske olier blandet med jojoba olie. Alle olierne er økologiske og skabt med kærlighed og omtanke for hvilket "state of mind" du er i. Duftesansen er en af vores mest kraftfulde sanser, der forbinder os direkte med vores instinkter, minder og følelser samtidig med, at den vækker latente energier i os. Læs om hver olies egenskab under billederne nedenfor.

IMG_0275.jpg
IMG_0312.jpg
IMG_0283.jpg

I am Serenity er baseret på æteriske olier fra marjoram, frankincense og lavendel. Oliens aroma har en beroligende effekt på både krop og sind. Olien er perfekt til brug inden sengetid, da dens aroma også kan virke beroligende på eventuel tankemyller.     199,-

I am Conscionsness er baseret på det æteriske olier vetiver, patchouli, sandeltræ og enebær. Olien støtter dig i at centrere din energi, og åbner op for adgangen til din naturlige, spirituelle væren - og "grounder" den. Olien støtter desuden klarsyn og fokus i din meditation.      199,-

I am Purified er baseret på æteriske olier fra Rose Geranium, Salvie og enebær. Duften hjælper med at rense din aura og energi. Oliens aroma kan påvirke din energi positivt når du står foran store forandringer eller transformationer

                                         199,-

IMG_0279.jpg
IMG_0282.jpg

I am Abundant er baseret på æteriske olier fra Pebermynte, Rosmarin og Frankincense. Olien indeholder også hemp olie. Oliens aroma hjælper og styrker dig i alle dine intentioner, hvad end det er arbejde, kærlighed eller selvudvikling.                  199,-

I am Empowered er baseret på æteriske olier fra appelsin, Bergamot og enebær. Oliens kraftige aroma virker som et boost til din selvtillid og selvværd og har en styrkende virkning på dit solar plexus

                                         199,-

Røgelse

Noells røgelse er håndrullede, miljø- og indeklima venlige. Den kraftfulde duft har en instinktiv virkning på de latente energier der ligger i os. Læs om virkningen af røgelsen under billederne nedenfor. 

IMG_0290.jpg

I am Serenity er en røgelse baseret på myrra og frankincense, der renser luften og "grounder" dig. Den kraftige aroma støtter din koncentrationsevne og løfter din energi. 

                                        69,-            

IMG_0297.jpg

I am Abundant er en røgelse baseret på hamp og vilde urter. Hamp er i tusinde år blevet brugt til at "vække" og genetablere menneskets forbindelse til naturen og hinanden.

                                        69,-            

IMG_0293.jpg

I am Consciousness er en røgels skabt med ren sandeltræ, der er en af de kraftigste, hellige aromaer, hvis du ønsker at arbejde med dit krone chakra evt. under meditation.  

                                        69,-            

I am Purified er en røgelse baseret på salvie og enebær. Den kan være med til at rense et rum i dit hjem, dine krystaller eller din egen energi og aura. Salvie er med ti lat efterlade et rum med 94% færre skadelige bakterier.                        69,-            

IMG_0300.jpg

I am Empowered er en røgelse baseret på ren nag champ, som er en hellig aroma brugt i tusinder ad år i Indien. Aromaen består af magnolia og sandeltræ. Sandeltræ stimulerer dit krone chakra og styrker din tro på dig selv.  

                                        69,-            

Soyalys

Noells soyalys fås i samme 5 aromaer som de æteriske olier og røgelse - På den måde kan du udvælge din yndlings aroma fra Noell og brænde duften som lys. Soyalysene er håndlavede med økologiske elementer, der ikke frigiver farlige toksiner - Desuden brænder soyalyset dobbelt så lang tid som et almindelig lyd med en brændtid på op til 40 timer.

 

Soyavoksen er nem at tørre op og laver ikke pletter skulle du spilde noget. Sidst men ikke mindst kommer soyalyset i et smukt glas, der efterfølgende kan rengøres og benyttes til hvad end du ønsker.

OBS: Første gang du tænder dit soyalys, skal du lade det være tændt længe nok til at alt soyavoksen i toppen er smeltet.

                                                                                                                                                          269,-