Kvindeuniverset

DSC02314.jpg

Lad os fortælle dig om intentionen bag at have skabt et kvindeunivers. La Jolie er til for dig, der ønsker at blive mødt lige præcis som du er, med alt hvad du er. La Jolie er det sted, som tager sig kærligt af dit ydre såvel som dit indre, og er skabt til at rumme, løfte, forskønne og forkæle hele dig. Et sted, hvor du bliver mødt med nærvær og kærlighed uanset hvilken behandling du har valgt at modtage. 

 

Vi ønsker at kombinere ydre og indre skønhed, samt gøre op med gamle usande overbevisninger om, at man ikke kan gå op i ydre forskønnelse samtidig med et ønske om at dyrke sin indre rejse, spiritualitet og/eller mental velvære. Vores intention med La Jolie er at kombinere og sammensætte behandlinger som repræsenterer det bedste fra begge verdner af ydre og indre skønhed, der tilsammen udgør vores kvindeunivers.

 

Kvindeuniverset La Jolie er ikke en klassisk skønheds salon. Vi tror på, at alt vi omgiver os med er energi og, at vores sanser opfanger stemning og atmosfære før end vi når at registrere det med vores bevidsthed. Vi ønsker at skabe et smukt, anderledes, æstetisk og kærligt univers, hvor både omgivelser, stemningen og kvaliteten i vores behandlinger er en unik oplevelse. Hvad end du kommer for at forskønne og forkæle, om det er dit indre og/eller dit ydre glæder vi os til at tage imod dig i kvindeuniverset.

 

Se vores behandlinger her.

                             

                               

 

La Jolie er indrettet med de smukkeste franske vintagemøbler, spejle, tæpper og puder.

Alt er nøje udvalgt og købt hos Power Lady og æstetikkeren Bohohabits for at skabe en magisk visuel helhedsoplevelse. Dine sanser bliver stimuleret i det øjeblik, du træder ind i La Jolie. De smukkeste blomster skabt og sammensat af Poppykalas, hvis kreative leg med blomster og udtryk løfter stemningen til noget helt særligt.
 

Rundt omkring i butikken vil du se de fantastiske krystaller fra Noell, som løfter energien og er med til at skabe lige netop dét kærlige forskønnelses-univers, som La Jolie er. Noell er den mest passionerede krystal-mamma og forhandler på det danske marked.

fullsizeoutput_72d.jpeg
DSC02456.jpg