La Jolie drømmen

                             

                               
Lad os fortælle dig om intentionen bag La Jolie. Et kvindeunivers skabt til at rumme, løfte, forskønne og forkæle dig og hele dig. Et rum, hvor du bliver mødt med nærvær og kærlighed, uanset hvilken behandling, du kommer for at modtage.
 

La Jolie er indrettet med de smukkeste franske vintagemøbler, spejle, tæpper og puder.

Alt er nøje udvalgt og købt hos Power Lady og æstetikkeren Bohohabits for at skabe en magisk visuel helhedsoplevelse. Dine sanser bliver stimuleret i det øjeblik, du træder ind i La Jolie. De smukkeste blomster skabt og sammensat af Poppykalas, hvis kreative leg med blomster og udtryk løfter stemningen til noget helt særligt.
 

Rundt omkring i butikken vil du se de fantastiske krystaller fra Noell, som løfter energien og er med til at skabe lige netop dét kærlige forskønnelses-univers, som La Jolie er. Noell er den mest passionerede krystal-mamma og forhandler på det danske marked.

Intentionen har været at skabe et smukt, anderledes, æstetisk og kærligt highvibe univers, hvor både omgivelser og kvalitet i alle behandlinger er en helt unik oplevelse - hvad end du kommer for at forkæle dit ydre eller indre. Alt du omgiver dig med er energi. Vi ønsker derfor i La Jolie at bade dig og dine sanser i den kærligste og højeste energi. Du er vigtig.


La Jolie er et udsøgt kvindeunivers, hvor du har mulighed for at modtage diverse forskellige slags behandlinger. Vi tilbyder både kosmetiske behandlinger og beautybehandlinger, såvel som alternative behandlinger. Du kan læse mere om vores behandlinger her.

La Jolie Kvindeunivers • Tullinsgade 12, 1618 København V
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon