Kropsbehandlinger

Cup Dig Fri

45 min / 545,- 

Cup dig fri er en kropsbehandling til dig, der føler, at du har smerter eller føler dig låst/overbelastet i ryg og nakke.

Behandlingen indledes med en kort samtale, hvor vi sammen får klarlagt dine udfordringer. Behandlingen er altid individuel, og tager udgangspunkt i din krops fysiske tilstand således, at jeg under din behandling kan tage højde for eventuelle skader, smerte historisk mm.

 

Cupperne placeres på de spændte og stagnerede områder. Ved påsætning skabes der et vakuum i cupperne, som løfter vævet i din hud. Dette bevirker, at der kommer øget blodcirkulation i de områder, hvor du er udsat.

Cupping er særdeles effektivt til at forløse smerter og spændninger i muskulatur og bindevæv, og det siges, at cupping forbedre kredsløbet i vævet 4 gange bedre end ved en almindelig massage. Cupping frigør desuden affaldsstoffer fra bindevævet.

Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger, der er nødvendigt, men de fleste mærker allerede bedring efter første behandling.

Energisk Cupping

60 min / 699,- 

Energisk cupping er en helkropsbehandling, der tager udgangspunkt i, at følelser, sorg, følelsesmæssig overbelasting som fx stress, sætter sig i kroppen og kan komme til udtryk igennem ømhed, smerter og andre fysiske gener.

Behandlingen indledes med en kort samtale, hvor vi sammen får klarlagt dine udfordringer. Behandlingen er altid individuel, og tager udgangspunkt i din krops fysiske og psykiske tilstand således, at jeg under din behandling kan tage højde for eventuelle skader, og dit psykiske velbefindende mm.

I denne behandling benytter jeg både tryk, massage og cupping til at forløse stagnationer. Det er en kendt faktor, at vores følelser sætter fysiske spor i vores krop. Bekymringer, stress, vrede, angst og sorg er alle sammen uundgåelige følelser, som vi alle vil komme til at mærke livet igennem. Disse følelser kan få dig til ubevidst at spænde op i forskellige muskelgrupper. 

Denne behandling har fokus på at slippe stagneret energi, og skabe gennemstrømning af Qi (livsenergi) samt hjælpe dit mentale og fysiske ståsted til en genoprettet balance.

 

Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger, der er nødvendigt, men de fleste mærker allerede bedring efter første behandling.

Mærk Mig - Kropsvækning

60 min / 699,- 

Denne behandling er skabt ud fra et ønske om at vække din krop. Den genskaber kontakten til din fysiske krop, gennem nærvær og blid fysisk berøring.

 

Behandlingen støtter dig i at slippe negative tanker og følelser om din fysiske krop. Under denne behandling er der fokus på at slippe skam og traumer, der har sat sig i din krop, der forhindrer dig i at være i kontakt med alt du er.

 

Behandlingen består af blid og opmærksom berøring og vækning af hele din krop. Jeg vil i behandlingen benytte ”Mærk mig” kropsolien og med blide strøg og lette tryk vække din fysiske og krop og hjælpe dig med at komme fra hoved og ned i kroppen.

 

Mærk mig er en kropsbehandling skabt til alle kvinder, der ønsker at skabe/genskabe dyb kontakt til deres fysiske krop, give slip og tage imod nærværende berøring samt mærke deres sensuelle energi blomstre.

Healing

45 min / 550,-

Denne healing er til dig, som mærker, at hele dit fysiske og mentale system trænger til en "genopladning". At have et roligt nervesystem er alfa omega for et liv i balance. Når vores nervesystem er udfordret, grundet følelsesmæssige, mentale eller fysiske overbelastninger, kan de resultere i en lang række forskellige symptomer.

Nervesystemet sender en masse signaler ud i kroppen for at forsøge at få os til at "sænke farten", hvilket kan resultere i ubehag i kroppen, tankemylder, uro, angst, stress, søvnløshed og øget søvnbehov. Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvordan det føles at have et nervesystem under pres. 

Denne healing har til formål at støtte dig til at sænke farten på det energiske plan, samt at støtte dig til at give slip og samle din energi, sådan så din fysiske og mentale krop kan få ro til at bearbejde og genfinde din naturlige balance. Behandlingen indledes med en samtale, hvor vi sammen får klarlagt, hvad du har brug for.

Underlivshealing

45 min / 550,-

Denne healing er til dig, der ønsker at skabe eller genskabe dyb kærlig kontakt til dit underliv. Dit underliv danner igennem livet rammen for både din kreative skaberkraft, din sensuelle energi samt din forplantning. Mange kvinder oplever i forskellige faser af deres liv udfordringer med kontakten til deres underliv. Dette kan opstå under graviditet, ved barnløshed, efter fødsel, under menstruation eller ifht. det seksuelle.

Vores underliv danner rammen for vores intuition og kreativitet. Ved ophobet energi i underlivet kan man derfor opleve at mærke en række forskellige symptomer, samt smerte og ubehag andre stedet i kroppen. Dette kan medfører udfordringer ifht. et nydelsesfyldt sexliv. Mange kvinder oplever nedsat eller komplet mangel på seksuel lyst, og føler sig 'disconnected' fra deres underliv. 

Denne underlivshealing tager udgangspunkt i lige netop dig og dine oplevelser. Behandlingen indledes altid med en samtale, hvor jeg med udgangspunkt i min faglighed som uddannet sexolog, kombineret med energiarbejde vurderer, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

La Jolie Kvindeunivers • Tullinsgade 12, 1618 København V
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon