top of page

Kropsbehandlinger

Holistisk kropsbehandling med akupunktur

Behandlingen har dybe rødder i traditionel kinesisk medicin og der benyttes akupunktur, cupping, moxa, bevidst åndræt og meridian- og abdominal massage.

 

Jeg arbejder både med din krop og dit sind udfra et daoistisk menneskesyn, hvor krop, sjæl og sind ses som værende uadskillelige. Derfor behandler jeg på begge planer. 

Mit behandlings setup er fleksibelt og du kan sammensætte din behandling, så den matcher det sted du er lige nu. Nogle dage har vi brug for en behandling, der går ned og arbejder med dit underbevidste og årsagen til symptomerne. Andre dage er det bare rart at komme ind og få et pusterum i stilhed, hvor jeg med akupunktur og cupping, får opløst spændinger i kroppen og styrket samt balanceret dit system. 

 

Min dybere og healende behandlingsform vil sætte gang en dybere proces, der er guld værd, når du  mærker et kald til det.Det er en meget dyb og tryg behandlingsform, hvor jeg guider dit åndedræt via visualiseret meditation og afspænding.

Akupunkturen er et godt redskab til at opløse evt blokerede energier og sende disse på rette vej. Jeg arbejder 100% intuitivt, der er altså ikke en fast strategi (da vi er alle forskellige) Formålet er at du genetablerer forbindelsen mellem krop og sind og begynder, at lytte til dig selv fra et selvkærligt og nysgerrigt sted. Når vores sind og krop er i synkroniseret, kan du afhjælpe fysisk ubehag ved at lytte, give plads, mærke og forstå din energi og de følelser der ligger bag de fysiske ubehag.

 

Vi aftaler dybden og hvilke metoder vi skal anvende, når du ankommer til dine behandlinger. Du mærker hvad du du har brug for, når du kommer, fra ren wellness til dyb forløsende kropsbehandling. Alt er godt, det vigtigste skridt er at lytte indad.


 

Varighed: 55 min

30 min.    475,-

1 time      800,-

1,5 time   1150,-

2 timer   1500,-

Behandler

Det er Luna der vil tage imod dig og udføre denne behandling

Luna la jolie.jpg
image0.jpeg
bottom of page