top of page

Neglebehandlinger

Alle neglebehandlinger starter med en mini manicure, hvor der er fokus på at negle og neglebånd plejes og ordnes, inden næste behandling. Dette er nødvendigt, for det bedste resultat og en bedre holdbarhed. 

DSC_9152.jpg

Gelpolish

Gelpolish er til dig der ønsker en permanent polish. Den er åndbar og fleksibel hvilket betyder, at den bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Den beriger med både vitamin e og a. Den er stærk og langtidsholdbar med en varighed på 3-4 uger.

 

Vælg mellem mange forskellige farver og suppler eventuelt med nailart, som du kan booke ved siden af denne behandling.

Vores gelpolish er 100% fri for de kemikalier, der ellers kan findes i gel og neglelak. Fraværet af disse kemikalier betyder, at der ikke vil være den typiske lugt, ubehagelige dampe eller  skader på din naturlige negl. Ydermere er produkterne veganske og aldrig testet på dyr.
 

Gelpolish (hænder og fødder)                                      450 kr

Gel forstærkning

Dine negle forstærkes med en hærdende gel. Denne behandling er optimal, hvis du ønsker længere negle, som ikke knækker eller bøjer. I modsætning til andre produkter, bruges denne direkte på den naturlige negl og gør dem stærkere samt mere fleksible. Neglen næres, styrkes og neglevæksten fremmes. Da denne gel er åndbar, kan du anvende negleoile eller en salve, da den lader produkter trænge ind. Der kan tilføjes flere lag, afhængigt af dine negles behov, så uanset om du har svært ved at få dine negle til at vokse, om du bider negle eller de er tilbøjelige til at knække, kan en forstærkning være fantastisk.  

 

Gel forstærkningen kan laves transparent og uden farve eller du kan vælge mellem få farver. Ønsker du en anden farve på neglene og/eller nail art med gel polish, skal dette bookes som en tillægsbehandling. 

Gel forstærkning af egne negle.             450,-
 

Gel forstærkning og gelpolish.                650,-

DSC_9158.jpg
Skærmbillede 2022-06-20 kl. 15.20_edited.jpg

Tillægsbehandlinger

Denne type art er til dig, som ønsker at få lavet prikker, mønstre, forskellige farver, chrome eller en halv negl i en anden farve.  Hvis du er i tvivl om jeg kan udleve dine nailart drømme eller ønsker et bestemt udseende så skriv til Kristina på Instagram eller på info@lajolie.dk
Grafisk nailart                                          125,-

Aftagning af gelpolish i                          95,-
forbindelse med ny behandling.          

 

Aftagning af gelforstærkning.             120,-

Om neglebehandlingen

Du kan booke disse behandlinger hos Kristina, der har 17 års erfaring med at lave negle. 

 

Inden behandlingen

Da der er afsat tid til den specifikke behandling er det vigtigt, at du møder op uden lak på neglene. Har du brug for at få fjernet gel polish, skal der bookes tid til dette.


 

Efter behandlingen

Sørg for at fugte dine hænder med negleolie eller salve. Vi sælger flere forskellige, som vi gerne vejleder om. Udover at pleje dine negle og hænder, holdes neglene pænere og behandlingerne vil holde længere.

DSC02819-1.jpg

Hvad skal du være opmærksom på efter behandlingen?

  • Sørg for at fugte dine hænder med negleoile eller salve. Vi sælger flere forskellige, som vi gerne vejleder om. Udover at pleje dine negle og hænder, holdes neglene pænere og behandlingerne vil holde længere. 

Behandler
Du kan booke disse behandlinger hos Iben og Kristina

Hvad skal du være opmærksom på inden du ankommer?

  • Da der er afsat tid til den specifikke behandling er det vigtigt, at du møder op uden lak på neglene. Har du brug for at få fjernet gel polish, skal der bookes tid til dette.
     

  • Hvis du ønsker forskellige farver eller nail art skal dette bookes som en tillægsbehandling

DSC02343-1.jpg
DSC02819-1.jpg
bottom of page