Kropsbehandlinger

Ro til dit Nervesystem

45 min / 560,- 

Denne healing er til dig, der mærker, det hele kører lidt for stærkt i dit system. At have et roligt nervesystem er alfa omega for et liv i balance. Når nerve-systemet er ude af balance, kan det resultere i en lang række fysiske og mentale symptomer. Nervesystemet sender en masse signaler ud i kroppen for at forsøge at få os til at ”sænke farten”. Dette kan resultere i et kropsligt ubehag, tankemylder, uro, angst, stress og søvnløshed eller øget søvnbehov. Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvordan det føles at have et nervesystem i ubalance. Denne healing har til formål at støtte dig til at sænke farten på det energetiske plan. At samle din energi, sådan at din fysiske og mentale krop kan få den ro, det kræver for at opnå harmoni.

Slip din Sorg

45 min / 550,- 

Denne healing har fokus på at heale dit hjerte og den energi, der udspringer herfra. Det er umuligt at gå igennem livet uden at opleve sorg og smerte. Sorg kan sætte sig som en uforløst energi i hjertet og komme til udtryk på

et utal af måder. Hvad enten sorgen stammer fra ulykkelig kærlighed, fra et tab af en elsket eller noget helt tredje, kan det resultere i, at vi ubevidst lukker af for vores hjerte. Dette kan resultere i en distance til vores følelser eller en oplevelse af at have behov for en følelsesmæssig forløsning. Denne healing er til for at bringe energien i dit hjerte tilbage i balance. 

Din Sjæl Healing

45 min / 550,- 

Denne healing er for dig, som mærker, at dit system, din fysiske og mentale krop trænger til en genopladning. Du behøver ikke kende svaret, du behøver ikke vide, hvor i dit system energien er tung eller stagneret. Dette er et energiløft til dig og dit system. Dyb ro og kærligt nærvær danner rammen om dig. Du er støttet i kærlighed.

Underlivshealing

50 min / 660,- 

Denne healing er til dig kære kvinde; til dig, der ønsker en dyb og kærlig connection til dit underliv. Dit underliv danner igennem livet rammen for en masse forskellige energier. Mange kvinder oplever på tidspunkter i deres liv udfordringer i eller fra deres underliv. Dette kan være under graviditet, ved barnløshed, efter fødsel, under menstruation eller ift. det seksuelle. Ubalancer eller stagneret energi i underlivet er meget ofte set hos kvinder. I vores underliv sidder også vores intuition og kreativitet, ved ophobet energi i underlivet kan man derfor opleve en række forskellige symptomer samt smerter og ubehag andre steder i kroppen. Mange kvinder oplever også at føle sig disconnected fra deres underliv, hvilket kan give udfordringer ift. et nydelsesfyldt sexliv eller ved nedsat eller komplet mangel på seksuel lyst. Denne healing tager udgangspunkt i lige netop dig og dine oplevelser.

Mærk Mig - Kropsvækning

45 min / 695,- 

Denne behandling er skabt ud fra et ønske om at vække din krop. Den genskaber kontakten til din fysiske krop, gennem nærvær og blid fysisk berøring. Behandlingen støtter dig i at slippe negative tanker og følelser om din fysiske krop. Under denne behandling er der fokus på at slippe skam og traumer, der har sat sig i din krop, der forhindrer dig i at være i kontakt med alt du er. Behandlingen består af blid og opmærksom berøring og vækning af hele din krop. Jeg vil i behandlingen benytte ”Mærk mig” kropsolien og med blide strøg og lette tryk vække din fysiske og krop og hjælpe dig med at komme fra hoved og ned i kroppen. Mærk mig er en kropsbehandling skabt til alle kvinder, der ønsker at skabe/genskabe dyb kontakt til deres fysiske krop, give slip og tage imod nærværende berøring samt mærke deres sensuelle energi blomstre.

"Dit Space" Samtaleterapi
 

50 min / 750,- 

“Dit Space” er mit ønske om at skabe et frit rum, som er dit. Et rum, hvor du kan komme med lige netop dét, der fylder i dit liv. Du fortjener et sted, der kun er dit, kun til dine tanker, dine følelser, dine behov. Et sted, der er ”Dit space”. Med min terapeutiske erfaring og mit åbne hjerte skaber jeg et trygt og nærværende rum for dig. Her har du mulighed for at få sparring på, hvad end der måtte trænge til plads og lys. Det er ”Dit space”, så du sætter helt selv dagsordenen. Intet er for stort eller for småt.

Energetisk Cupping 

60 min / 695,- 

Denne kropsbehandling er for dig, der ønsker at arbejde dybt med både din fysiske og mentale krop. Behandlingen tager udgangspunkt i både fysiske spændinger og stagneret energi/følelser og bliver altid sammensat ud fra dit behov med både fysiske og energetiske elementer som redskab. 

La Jolie Kvindeunivers • Tullinsgade 12, 1618 København V
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon