Ansigtslæsning

Når du/i kommer ind til en session hos mig, møder du op i det smukke lokale på Tullinsgade og tager plads i en lækker sofa. Herefter kalder jeg dig ind i det skønne lokale og vi sætter os overfor hinanden og begynder sessionen med at jeg laver en lille guidet meditation, hvor jeg tuner ind på dig og din skønne energi. 

Maria tilbyder 15% studierabat ved fremvisning af studiekort 

 

Alle sessioner tilbydes også online på Zoom, hvis man ikke har mulighed for at møde fysisk op.

 

 

1:1 session                                                                                              

 

Jeg ser dig dybt, jeg ser din indre magi og jeg hjælper dig med at belyse de potentialer og resourcer som du har i dig. En læsning er en meget transformativ oplevelse og det vil sætte gang i en smuk proces i dig, så du kan stå stærkt i din power og i dit lys. 
En session foregår således at vi sætter os overfor hinanden hvor jeg tuner ind på dig og din energi, for herefter at kigge på dine ansigtstræk, linjer og streger. Alle disse er koden for dit indre og den du er - jo mere vi er os, jo mere kan vi opnå succes i livet og være i indre balance. Det er meget smukt og du vil klart lære meget mere om dig selv og føle dig set for hvem du er!

 

(Hvis du køber denne sammen med en “Din magiske livskode” så får du den samlede pris til 1700,- og sparer 300,-)

 

 

 

Din magiske livskode                                                                                              

 

Din livskode er den magiske kode som du skal bruge her i dit liv på jorden. Det er den som gør at du er i sync med dit liv og når man kender den, får man en bedre forståelse af hvad man skal i dette liv. 

Det forgår på den måde at jeg beder dig skrive lidt noter til dig selv om hvilke jobs+frivilligt arbejde du har lavet, hvad du legede med i din barndom, hvad du klædte dig ud som og hvad dine forfædre har haft af jobs og interesser - hvis man ikke ved så meget om den sidste, så gør det ikke så meget. Vi sætter os overfor hinanden og og snakker det hele igennem og jeg her via dit ansigt lede efter spor og ledetråde til hvilken kode lige præcis du har. 

 

(Du skal have haft 1:1 session hos mig for at kunne book denne)

 

 

Singlesession                                                                                                             

 

Mangler du at finde den perfekte partner i dit kunstneriske virke eller mangler du at finde kærligheden, så er denne session for dig. Det handler om at finde ud af hvad du har brug for i dit liv eller i din karriere og hvad du skal lede efter for at finde lige præcis det. 

Vi kigger på dine elementer indenfor kinesisk filosofi (ild, vand, jord, træ og metal), alle disse elementer fortæller noget om dig og om hvad du evt. mangler. 

 

Til dig som søger samarbejdspartnere; handler det om at finde ud af hvor dine svagheder ligger, for at kunne forstå hvad du har brug for at få tilført til dit arbejde for at opnå succes med det. Det gør vi ved at kigger på dine ubalancer og hvilke elementer indenfor den kinesiske filosofi (ild, vand, jord, træ og metal) du har mere eller mindre af, da det giver et blik på hvordan du er som person og hvad du mangler.

Til dig som er klar til Kærligheden; kigger vi på nogle af de samme ting som ved samarbejdspartnere, men kigger også på gamle forhold og de traumer som ligger i dig, for de er ofte stopklods eller trickere for vores nuværende kærlighedsliv og skal heales før vi kan bruge dem som en styrke.

Det er meget spændende og du lærer helt vildt meget om dig selv!


 

 

Parsession                                                                                                                   

 

Er du nysgerrig på at lære din partner bedre at kende og omvendt, så er denne session en kæmpe anbefaling. Jeg skaber et trygt og kærligt rum for jer, hvor vi snakker om hvilke elementer indenfor kinesisk filosofi i har hver især, hvor der er ligheder og hvor der er forskelle. Jeg kigger også på jeres træk og hvad i hver især står for, så i kan forstå hinandens måder at se på livet på. Det handler om at forstå hinanden og forstå hvordan man er forskellige. At vælge dette, er virkelig smukt og transformativt for jer som par og det kan kun medvirke til at i forstår hinanden bedre og at magien afspejles i jeres forhold. 

 

Denne session er også henvendt business partnere, bands, professionelle samarbejdspartnere mm.

 

Hvis man vælger at booke med en professionel partner, så handler det her om det samme - at finde ud af hvor man komplimenterer hinanden og hvor der kan ligge udfordringer i jeres arbejde sammen - det er meget stærkt, hvis man gerne vil udvikle på ens business sammen eller gøre ens kunst meget stærkere (hertil anbefaler jeg også en sammenhængende session med den magiske livskode).

(Hvis i køber denne sammen med en “Din magiske livskode” så får du den samlede pris til 2000,- og sparer 300,-)

 

 

Kombinations session                                                                        

 

I denne magiske sessions pakke får du både en 1:1 håndanalyse af Helene og en 1:1 ansigtslæsning af Maria. Det er virkelig smukt at vælge begge, da de virkelig komplimenterer hinanden godt og kan med hver deres metode, få dig til at føle dig fuldstændigt set for hvem du er og kan få sjælen til at lyse så smukt i dig. 

Denne er over 2 valgfrie dage i kalenderen.

 60 min / 1200,-

 60 min / 800,-

 1,5 time / 1300,-

1,5 timer / 1500,-

 2x60 min / 2222,-