Healing

Healing

45 min / 550,-

Denne healing er til dig, som mærker, at hele dit fysiske og mentale system trænger til en "genopladning". At have et roligt nervesystem er alfa omega for et liv i balance. Når vores nervesystem er udfordret, grundet følelsesmæssige, mentale eller fysiske overbelastninger, kan de resultere i en lang række forskellige symptomer.

Nervesystemet sender en masse signaler ud i kroppen for at forsøge at få os til at "sænke farten", hvilket kan resultere i ubehag i kroppen, tankemylder, uro, angst, stress, søvnløshed og øget søvnbehov. Det kan være meget forskelligt fra person til person, hvordan det føles at have et nervesystem under pres. 

Denne healing har til formål at støtte dig til at sænke farten på det energiske plan, samt at støtte dig til at give slip og samle din energi, sådan så din fysiske og mentale krop kan få ro til at bearbejde og genfinde din naturlige balance. Behandlingen indledes med en samtale, hvor vi sammen får klarlagt, hvad du har brug for.

Mærk Mig - Kropsvækning

60 min / 699,- 

Denne behandling er skabt ud fra et ønske om at vække din krop. Den genskaber kontakten til din fysiske krop, gennem nærvær og blid fysisk berøring.

 

Behandlingen støtter dig i at slippe negative tanker og følelser om din fysiske krop. Under denne behandling er der fokus på at slippe skam og traumer, der har sat sig i din krop, der forhindrer dig i at være i kontakt med alt du er.

 

Behandlingen består af blid og opmærksom berøring og vækning af hele din krop. Jeg vil i behandlingen benytte ”Mærk mig” kropsolien og med blide strøg og lette tryk vække din fysiske og krop og hjælpe dig med at komme fra hoved og ned i kroppen.

 

Mærk mig er en kropsbehandling skabt til alle kvinder, der ønsker at skabe/genskabe dyb kontakt til deres fysiske krop, give slip og tage imod nærværende berøring samt mærke deres sensuelle energi blomstre.