Cupping

Cup Dig Fri

45 min / 545,- 

Cup dig fri er en kropsbehandling til dig, der føler, at du har smerter eller føler dig låst/overbelastet i ryg og nakke.

Behandlingen indledes med en kort samtale, hvor vi sammen får klarlagt dine udfordringer. Behandlingen er altid individuel, og tager udgangspunkt i din krops fysiske tilstand således, at jeg under din behandling kan tage højde for eventuelle skader, smerte historisk mm.

 

Cupperne placeres på de spændte og stagnerede områder. Ved påsætning skabes der et vakuum i cupperne, som løfter vævet i din hud. Dette bevirker, at der kommer øget blodcirkulation i de områder, hvor du er udsat.

Cupping er særdeles effektivt til at forløse smerter og spændninger i muskulatur og bindevæv, og det siges, at cupping forbedre kredsløbet i vævet 4 gange bedre end ved en almindelig massage. Cupping frigør desuden affaldsstoffer fra bindevævet.

Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger, der er nødvendigt, men de fleste mærker allerede bedring efter første behandling.

Energisk Cupping

60 min / 699,- 

Energisk cupping er en helkropsbehandling, der tager udgangspunkt i, at følelser, sorg, følelsesmæssig overbelasting som fx stress, sætter sig i kroppen og kan komme til udtryk igennem ømhed, smerter og andre fysiske gener.

Behandlingen indledes med en kort samtale, hvor vi sammen får klarlagt dine udfordringer. Behandlingen er altid individuel, og tager udgangspunkt i din krops fysiske og psykiske tilstand således, at jeg under din behandling kan tage højde for eventuelle skader, og dit psykiske velbefindende mm.

I denne behandling benytter jeg både tryk, massage og cupping til at forløse stagnationer. Det er en kendt faktor, at vores følelser sætter fysiske spor i vores krop. Bekymringer, stress, vrede, angst og sorg er alle sammen uundgåelige følelser, som vi alle vil komme til at mærke livet igennem. Disse følelser kan få dig til ubevidst at spænde op i forskellige muskelgrupper. 

Denne behandling har fokus på at slippe stagneret energi, og skabe gennemstrømning af Qi (livsenergi) samt hjælpe dit mentale og fysiske ståsted til en genoprettet balance.

 

Det er forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger, der er nødvendigt, men de fleste mærker allerede bedring efter første behandling.