Velværes Kropsmassage

60 min / 595,- 

For krop og sjæl spiller ren velvære en stor rolle. I denne velvære

kropsmassage bliver der taget hånd om dig, og du vil føle dig i centrum. Mærker jeg spændinger og/eller myoser undervejs bliver der masseret ekstra godt ved de områder, og affaldsstofferne hjælpes herigennem ud af kroppen. Denne massage sætter blodcirkulationen i gang i kroppen, og du vil føle dig afslappet og afspændt efterfølgende.

Cup Dig Fri

45 min / 450,- 

Cupping er en traditionel kinesisk behandling. En cup af glas sættes på huden hvorefter det blidt ”suges” fast ved et let undertryk. Dette skaber et undertryk, hvilket øger blodcirkulationen, løsner spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer. Cupping er særdeles velegnet ved smerter i ryg/nakke, kredsløbsproblemer, myoser og hovedpine.

Bindevævsmassage med Cupping

40 min / 450,- 

I denne bindevævsmassage går jeg i dybden med fokus på at få løsnet bindevævet op, sat gang i lymfesystemet og udrensningen af ophobede affaldsstoffer i muskler og væv. Denne behandling løsner op for spændinger og er effektiv mod væskeophobninger i kroppen.

Kosmetisk Rygmassage

30 min / 295,- 

Kosmetisk betyder "det man kan se". I en kosmetisk rygmassage gælder det om at få sat godt gang i dit blodomløb, og dermed vækket dine hudceller og sanser til live igen og få skabt et mere livligt og sundt udseende på området. Samtidig får du også slappet af og beroliget dit centralnervesystem. Jeg starter behandlingen med at lægge et dampende klæde henover din ryg for at berolige dit nervesystem. Herefter starter jeg 30 minutters afslappende velvære massage.

Dybdegående Rygmassage

30 min / 350,- 

I denne dybdegående massage dykker jeg længere ned i de ømme muskler som trænger til med gua sha en kærlig hånd. Her går det ud på at løsne spændinger op som er til gene for dig som f.eks hovedpine.

La Jolie Kvindeunivers • Tullinsgade 12, 1618 København V
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon