Kropsbehandlinger

Velvære Helkropsmassage

60 min / 695,- 

Denne kropsmassage indledes med at jeg påføre din ryg/nakke et dampende behageligt varmt klæde. Det dampende klæde er afstemt med økologiske milde 100% æteriske olier med beroligende effekt på dit nervesystem. Varmen fra klædet får din krop til at slappe af og musklerne til at slippe deres opspænd. Denne massage vælges ofte af kunder der ønsker en afslappende og afstressende oplevelse.

Cup Dig Fri

40 min / 450,- 

Denne cupping behandling er til dig der føler dig fastlåst i din ryg og nakke. Ved brug af tryk gennemgår jeg hele din ryg for spændinger, her er det muligt at lokalisere hvor du har brug for at blive løsnet.

Dybdegående Rygmassage

30 min / 375,- 

Denne dybdegående massage har fokus på at få arbejdet i dybden med dine problemområder. Hensigten er at lette og frigive stagnationer og spændinger, der på sigt kan forårsage hovedpine, smerter i skuldre og strålinger ned i ryg og arme. Behandlingen tilpasses altid dine behov. Til sidst i behandlingen stryger jeg din ryg med en Gua sha krystal, dette øger blodcirkulationen, hvilket medhjælper til at dine spændinger slipper. 

La Jolie Kvindeunivers • Tullinsgade 12, 1618 København V
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon