Ansigtsbehandling

Japansk Cosmo lifting - Den dybe

Japansk Cosmo Lifting er mere end bare en ansigtsbehandling. Det er en terapeutisk behandling. Det er en utroligt afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling og et naturligt ansigtsløft.

Behandlingen er en ansigtsmassage hvor jeg med tryk og strøg, fokuserer på bestemte punkter og zoner i ansigtet. Dette vil mindske rynker og give ansigtet velvære og et sundt udseende, fuld af glød. Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter vævet og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Både ansigtet såvel som krop bliver afbalanceret i denne behandling og afslutningsvis, vil du blive forkælet med en økologisk ansigtsmaske samt en økologisk salve til ansigtet. 

600,-

Décoletté - Dybderens og velvære

I denne behandling har jeg fokus på huden der dækker øverste del af brystet, øverste del af skuldrene samt halsen. Dette område har tendens til at lagre spændinger hos mange mennesker.


Behandlingen starter med en let rens af ansigtet. Dernæst vil du få en afslappende og afspændende nakke, hals- og ansigtsmassage som bl.a. vil opstramme huden og stimulere lymfesystemet. Afslutningsvis vil du blive forkælet med en dybderensende kulmaske og en økologisk salve til ansigtet mens din arme og hænder bliver masseret.

480,- 

Den 7. himmel - Deluxe massage

Denne behandling er en kombination af Cosmo lifting og Décolleté massagen. Det betyder 80 minutter med fuld og dybdegående afslapning. Her vil jeg afspænde din hals, nakke og skuldre med en dyb massage for at gøre klar til, at give dit ansigt en Cosmo lifting, som er en form for afstressende og muskelafspændende ansigtsbehandling, også kendt som et naturligt ansigtsløft. 


Behandlingen udføres med flow ansigtsmassage, som fokuserer på bestemte punkter og zoner. Rynker mindskes og den giver ansigtet velvære samt et ungdommeligt og sundt udseende. Afslutningsvis vil du få lagt en økologisk, udrensende maske samt en nærende salve med håndplukkede urter.
 

800,-

Hvad skal du være opmærksom på inden behandlingen?
 

Informer mig gerne om graviditet og hvis der er andet du har brug for at jeg er opmærksom på.

For ikke at påvirke dit lash- eller browlift, er det bedst, at du booker tid til en ansigtsmassage inden den behandling. 

Behandler
Stefanie