Kvindecirkler


 

Som noget ekstraordinært tilbyder Louise kvindecirkler/ kvindesamlinger. Kvinder har igennem mange år fundet sammen i cirkler. Her har de delt, lyttet, mærket det stærke sammenhold, der opstår, når kvinder samles med en fælles intention og åbent hjerte. Hver eneste kvindecirkel er forskellig og kan variere i fokus, tema og udførelse. Cirkler er et stærkt symbol på uendelighed. En cirkel er uden begyndelse og uden afslutning.
 

Kvindecirkler er for dig, som har lyst til at mærke fællesskabet kvinder imellem, og for dig, som har lyst til at være en del af et trygt space med andre kvinder. Emnerne kan være mange.

 

Forslag til emner kunne være;

- Selvkærlig praksis

- Kærlig grænsesætning

- Meditation/stilhed

- Slippe negative tanker

- Seksualitet

- Mv.
 

Jeg vil løbende tilbyde kvindecirkler i Lajolie's smukke univers, hvor jeg vil holde et trygt og kærligt space for dig og de andre kvinder, der samles. Hold øje under events for næste cirkel.


Det er også muligt at booke til private cirkler i eget hjem eksempelvis ved polterabend, fødselsdage, babyshower eller andre arrangementer, hvor du/I ønsker at skabe en anderledes og særlig samling. Det er muligt at booke dette efter aftale med Louise.  

La Jolie Kvindeunivers • Tullinsgade 12, 1618 København V
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon